Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
15 Март 16, 10:56 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
CeBIT 2016: pCloud представя цялостно бизнес решение за съвместна работа в облака
Иновативната услуга pCloud Business привлече вниманието на хиляди представители на бизнеса още през първия ден на най-голямото изложение в световната дигитална индустрия.
pCloud представя цялостно бизнес решение за съвместна работа в облака на CeBIT 2016 в Хановер, Германия. Иновативната услуга pCloud Business привлече вниманието на хиляди представители на бизнеса още през първия ден на най-голямото изложение в световната дигитална индустрия. Швейцарската компания с българско ИТ ноу-хау се отличи сред изложителите и с криптографската услуга, предлагана като част от бизнес пакета. Функционалността pCloud Crypto осигурява максимална защита на корпоративната информация, съхранявана в облачното пространство.

„Компаниите в днешно време желаят да са гъвкави – сподели Тунио Зафер главен изпълнителен директор на pCloud. – С pCloud Business потребителите могат да работят навсякъде и от всякакви устройства. Могат да редактират файловете си в движение, да получават нотификации, когато колега добави нов документ или редактира друг, да изпращат файлове на партньори и клиенти. Така се оптимизира работният процес.“

Интегрираната платформа за споделяне на файлове в облака позволява нa бизнес потребителите да организират своите служители в екипи, да задават групови права и индивидуални нива на достъп. Услугата предоставя възможност за коментари по файлове и папки и така се улеснява сътрудничеството между потребителите, без да се използват незащитени чат платформи.

pCloud Business позволява контрол на всички споделени данни. Действията в бизнес акаунта се записват в детайлни регистри на дейността, чрез които всички предишни версии на файловете остават достъпни. Ползвайки бизнес услугата, компаниите нямат нужда от специален ИТ отдел за съхранение на данни на вътрешни сървъри.

pCloud дава възможност за безплатно тестване на pCloud Business (
https://www.pcloud.com/bg/cloud-storage-for-business.html) в продължение на 30 дни.
pCloud предлага 1 TB пространство и pCloud Crypto за всеки потребител в бизнес акаунта.

За pCloud

pCloud е швейцарска компания, предоставяща решения за съхранение и споделяне на файлове в облака с възможности, които правят контрола над информацията по-лесен от всякога. Продуктите за крайни клиенти и за бизнеса са изцяло създадени от доказан екип български специалисти със забележителен принос в IT сферата. За по-малко от две години pCloud достигна ниво, конкурентно на световните лидери в бранша. pCloud може да се похвали с почти 4 млн. потребители от цял свят. Сред уникалните функционалности на компанията са pCloud Drive, pCloud Crypto, богатите възможности за споделяне на файлове чрез Upload и Download линкове, автоматично синхронизиране на файловете и много други.


Можете да свалите pCloud от App Store, Google Play и 
www.pcloud.com.
За повече информация относно pCloud, моля посетете 
www.pcloud.com.
За повече информация относно pCloud Crypto Challenge, моля посетете 
www.pcloud.com/challenge.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4965