Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
15 Март 16, 12:23 / Автор: eventA Communications
Розово масло и диамантен прах в новите продукти на Natura Bisse Barcelona
Българският представител на испанския козметичен лидер Natura Bisse – компанията Esthetic Privilege Ltd. ( http://bit.ly/1MjQ8Hb ) проведе първото си професионално обучение за 2016г. Над 40 козметици и терапевти от цялата страна се събраха в Резиденция „Анастасия“ в София за представянето на новите продукти на луксозната козметична марка.
Българският представител на испанския козметичен лидер Natura Bisse – компанията Esthetic Privilege Ltd. ( http://bit.ly/1MjQ8Hb ) проведе първото си професионално обучение за 2016г. Над 40 козметици и терапевти от цялата страна се събраха в Резиденция „Анастасия“ в София за представянето на новите продукти на луксозната козметична марка.

Изсветляваща маска за блясък с екстракт от нар е новият продукт в системата за професионално депигментиращо третиране - DIAMOND WHITENING SYSTEM. DIAMOND GLOWING MASK съдържа елагова киселина - много мощен антиоксидант и съставка с депигментиращо действие. Голям интерес предизвика околоочната терапия от линията INHIBIT – алтернатива на Ботокс и филър Микроинжекции. Сред продуктите за домашна грижа от линията ESSENTIAL SHOCK INTENSE LINE бяха представени продуктите ESSENTIAL HAND CREAM и ESSENTIAL RETINOL FLUID – продукти с интензивна хидратация, която предпазва кожата от преждевременно стареене. Силата на ретинола и основните подхранващи вещества драстично намалява бръчките и фините линии, като предотвратява появата на нови признаци на стареене. С меката си формула ESSENTIAL RETINOL FLUID е идеален за мъже. Той възстановява младежката издръжливост, здравословната еластичност и твърдост, благодарение на способността си да укрепва структурата на кожата.


Абсолютен хит за 2016г. ще е новият DIAMOND ROSE RITUAL ( 
http://bit.ly/1QTXllq ) – ритуал за тяло с розово масло от роза дамаскиня и диамантен прах. Той включва ревитализираща розова вода с розово масло от Роза Дамаскиня и подхранващ изглаждащ крем с розово масло и диамантен прах. Съвършеното розово масло, получено от Роза Дамаскиня от Мароко с помощта на специална система за извличане, притежава антиейджинг, антистрес и антиоксидантни свойства. Неговото ароматерапевтично действие създава удивително усещане за благополучие. Димантеният прах подобрява основното ексфолиращо действие на изглаждащия крем и спомага за увеличаване на еластичността и сияйността на кожата.


България е сред най-бързо развиващите се страни партньори на Natura Bisse Barcelona. След като през изминалата година българските представители на марката успешно стъпиха в хотелите на луксозния турски курорт Анталия, Турция, през 2016г. планират да заработят в избрани СПА дестинации в Сърбия и Черна гора. Предстоят обучения няколко пъти през годината на различни места в страната. От 26 - 27 март 2016г. компанията ще представи актуалните терапии и продукти по време на 2-рия дерматокозметичен симпозиум „Дерматологията среща козметиката“, който ще се проведе в хотел ДЕДЕМАН, София.

Facebook/Natura Busse Bulgaria  ( 
http://on.fb.me/1pIpZNF )

Esthetic Privilege Ltd. е изключителен представител на Natura Bisse, Барселона, Cosmofrance, Маями (САЩ), Cosmogene S.A., Женева (Швейцария) и Moohan Engineering Group, Сеул, Корея. Компанията доставя на пазара цялата гама от продукти и апарати, необходими в сектора на естетичната медицина и козметологията.

За Контакти:
pr@eventa.bg

Източник: eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3844