Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
15 Март 16, 18:51 / Автор: United Partners
MasterCard насърчаване на навлизането на цифровите технологии в България в съвместна кампания с дигиталната мрежа Таксистарс
Двете компании обединяват усилията си, за да осигурят по-добри транспортни услуги на българските потребители
MasterCard подпомага навлизането на цифровите технологии в България, като работи заедно с Таксистарс  – мобилно приложение за поръчка и плащане на таксита. Съвместната им кампания цели да промотира електронните плащания като по-добро разплащателно решение, както за потребителите, така и за таксиметровите компании. Предимствата на тази иновация, освен факта, че тя спомага за борбата със сивата икономика, са далеч по-големи, тъй като потребителите могат да наблюдават своите финанси по-внимателно, имат възможността за по-гъвкав начин на плащане, по-голям избор и контрол, тъй като могат сами да решат дали да оставят бакшиш и в какъв размер.  Приемането на картови плащания в такситата е от полза както за потребителите, така и за бизнеса, тъй като плащането е по-лесно, по-бързо и сигурно за клиента и шофьора.

„Резултатите от изследването MasterIndex България 2015 сочат, че българите са на ръба на промяна, тъй като 66,3 % от картодържателите в България са склонни да започнат да използват мобилни плащания и 25.6% от тях заявяват, че вече използват мобилни плащания. Тези числа показват големия потенциал на мобилната търговия. От друга страна, процесът на плащане трябва да бъде бърз, удобен и сигурен и точно това цели да постигне MasterCard с тази кампания.", каза г-н Артур Туремка , Генерален мениджър на MasterCard за Балканите.

“За първи път потребителите от цялата страна вече имат избор да платят в кеш или с карта директно от своето мобилно устройство! Системата Таксистарс ще предложи и още други новости, които ще работят в полза на потребителите и за развитието на таксиметровите услуги в България”, съобщи Атанас Шарков, един от основателите на Таксистарс

По време на тримесечния период на кампанията, всеки потребител, който регистрира своята карта MasterCard в приложението, получава 15 лева, заредени в мобилния портфейл на приложението, които може да използва за следващото си пътуване през Таксистарс. Кампанията се провежда в градовете София, Пловдив, Бургас, Русе, Сливен, Хасково и Дупница, за насърчаване на повече потребители да пробват иновацията.

Кампанията не само има за цел да покаже удобството и сигурността на безкешовите плащания, но също така има и социален аспект. За всяка трансакция с MasterCard®, направена в рамките на периода на промоцията, компанията дарява по 1 лв. за оборудване на специализиран таксиметров автомобил за хора с увреждания. Повече информация за кампанията може да намерите тук: 
http://taxistars.net/bg/mastercard-bp_bg.php

Цифровите технологии променят поведението на постоянно свързаните потребители и трансформират начина, по който те си взаимодействат, а сега и начините, по които плащат. За MasterCard като водеща технологична компания, навлизането на цифровите технологии навсякъде по света създава много възможности за разработване на нови, по-безопасни решения за плащания и предоставяне на по-добри услуги на потребителите във всички канали и устройства, навсякъде и по всяко време .

За Контакти:
nikol.breicheva@united-partners.com

Източник: United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.115