СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Транспорт и спедиция

15 Март 16, 18:54 / Автор: KLM
Останете свързани с бизнес партньори, семейство и приятели по време на полет!
Aвиокомпания KLM вече предлага възможност за сърфиране в интернет, проверка на електронна поща по време на полет
Както знаем времето е пари. Всяка минута е ценна дори когато сме на път. Не трябва да изпускаме контрола на нашия бизнес, да изгубим контакта с нашите приятели и семейство. За да имаме тази възможност и по време на полет, авиокомпания KLM вече предлага възможност за сърфиране в интернет, проверка на електронна поща и Whatsapp на борда.  Една чудесна възможност да използвате времето си ефективно по време на полет.
Новият портал на авиокомпания KLM предлага достъп до информация за вашата дестинация и полета, с който пътувате.  Достъпът до Wi-Fi може да бъде закупен с кредитна карта само на борда на на самолета - в бизнес и икономична класа.  Доставчикът, който KLM използва на борда, е Panasonic.
Поддържайте връзка по време на полета си KLM!