Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
19 Март 16, 14:31 / Автор: eventA Communications
Представяне на франчайз модела ВИТ-Борсата за матраци
Г-жа Гена Събева, собственик на франчайз веригата ВИТ – Борсата за матраци, (http://bit.ly/1TOCqm0) има удоволствието да Ви покани на презентация на основните предимства на този успешен бизнес модел.
Заповядайте по време на СТРОЙКО - събота 26 март 2016г., в 10:00ч. в прес центъра на НДК.

ЗАПОЧНИ ДА ПЕЧЕЛИШ - Събитието във Facebook (
http://on.fb.me/1pnBGJ0)

Разберете как с малка инвестиция може да започнете да печелите веднага и да надграждате – толкова, колкото са големи мечтите Ви!

ВИТ – Борсата за матраци (
http://bit.ly/VIT_borsata_za_matraci) носи класическия дух на франчайзинг идеята – духът на семеен бизнес, но разпределен в множество малки обекти. Основана през 2009г., днес веригата има 10 работещи франчайз обекта в страната, а през 2017 г. има за цел да отвори и първите си магазини извън граница.

ВИТ – БОРСАТА ЗА МАТРАЦИ  е създадена през 2009 г. и за първи път в България представя водещите марки матраци на едно място - Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Мамино, Honey, Росмари, Голд Аполо, Блян, Paradise, Schlaraffia, Don Almohadon, Pininfarina и други доказани марки матраци. Най-голямото предимство на веригата е, че предлага ексклузивно за страната матраци, произведени по поръчка с висококачествени английски и немски материали, съобразени с всички изисквания на европейския пазар. Само във ВИТ – Борсата за матраци клиентът може да замени матрак от една марка с матрак на друга – в зависимост от неговите потребности! ВИТ – БОРСАТА ЗА МАТРАЦИ  се грижи за дългосрочно за матрака!

ПРОДАВА │ ЗАМЕНЯ │ ДОСТАВЯ │ ИЗКУПУВА │ ПОДДЪРЖА │ ПОЧИСТВА


Мисията на компанията е да предложи професионална индивидуална консултация при избора на правилния матрак, сред всички продукти, които са на пазара.

Ние гарантираме успешното развитие на твоя бизнес, защото знаем как да изградим доверие към марката и лоялност в клиентите!

Ние ще ти помогнем да имаш усмихнат и вежлив, добре обучен персонал в своя магазин и това едно от най-големите ни предимства.

Ние ще бъдем до теб от началото и през всички етапи на растежа на твоя бизнес.

Защото ти си важен за нас, защото си част от нашето семейство!

www.vit.bg (http://www.vit.bg/)

За Контакти:
press@eventa.bg

Източник: eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1396