Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Спорт

Вземи в gLOG
19 Март 16, 14:40 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Лионел Меси е новият глобален посланик на HUAWEI
Топ футболистът е вдъхновение за милиони хора по света да постигнат отлични резултати, както прави Huawei чрез своите иновации.
Huawei, световен лидер в областта на ИКТ и телекомуникационните решения, обяви присъединяването на най-новия глобален посланик  на към семейството  на марката - Лионел Меси. Партньорството с Меси демонстрира стремежа на IT гиганта да си сътрудничи с хора и компании, които споделят стремежа му към велики постижения.

Предизвикателствата постоянно поставят под проверка желанието ни да постигаме нещата, които искаме и обичаме. За да имаме високи постижения, ние трябва да ценим растежа, познанията, опита и усилията, които са част от нашия път, който ни доведе до успеха в момента. Тези, които осъзнават, че да събереш кураж, за да се изправиш пред дадено предизвикателство, е по-важно от финалния успех, се справят по-добре в живота. Ето защо Huawei и Лионел Меси са перфектни партньори.

„Лионел Меси ще помогне на нашата компания в стремежа ни да насърчаваме хората да са упорити, да се чувстват специални и на крачка по-близо до големи постижения. Това важи особено за Европа, Азия и Латинска Америка, където Huawei усилено работи. Всички ние в Huawei, както и Меси, оценяваме пътя, който сме изминали, това, което сме постигнали, и с всяко ново предизвикателство нашият стремеж към успеха укрепва“, каза Кевин Хо, президент на телефонната продуктова линия на Huawei Consumer Business Group.

Чрез партньорството ни с този велик играч, ние демонстрираме нашия стремеж към постигане на велики неща пред нашите клиенти. Тази концепция също е отражение на живота и кариерата на Лионел. Той и семейството му са направили всичко възможно, дори са напуснали родината си, за да осъществят мечтата на Лионел да играе професионален футбол.

„Ние сме щастливи да обявим нашето сътрудничество с един изключителен човек, който вдъхновява хората по цял свят да преследват мечтите си, да се изправят пред нови и нови предизвикателства, да стават все по-добри. Лионел е човек, който споделя много от ценностите на марката Huawei и който винаги търси нови възможности да постига велики неща“, коментира Тайрън Лиу, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group за Латинска Америка.

Huawei вярва, че спорът обогатява живота на хората и затова нашият ангажимент към спорта като цяло, и футбола в частност, е толкова голям. През последните няколко години инвестирахме в няколко отбора като America, Santa Fe, Sporting Cristal, Arsenal, Atletico de Madrid и Milan, които вдъхновяват хората навсякъде по света и в играчите, които споделят нашите ценности като Роберт Левандовски – посланикът на Huawei в Централна и Източна Европа и скандинавските страни, Алексис Санчес – посланикът на Huawei в Чили; а сега и в Лионел Меси.

Меси сподели: „Всеки човек трябва да се бори, за да постигне своята мечта. Трябва да си готов на саможертви, да дадеш всичко от себе си и винаги да гледаш напред, ако искаш да постигнеш велики неща. В момента, в който ти се стори, че няма какво повече да се направи, че няма какво по-добро да постигнеш, трябва да продължиш да работиш и да търсиш нови предизвикателства.“

Воден от своя стремеж към иновации и високи постижения, Huawei днес е в топ 3 на производителите на смартфони в света. Благодарение на отличната си производителност и изключителен дизайн, водещите модели от сериите Mate, P и G днес са се утвърдили като едни от най-популярните мобилни устройства от висок клас сред крайните потребители по цял свят. Mate 8 е предназначен за професионалистите по цял свят, които имат нов бизнес стил. От официалната си премиера на 26 ноември 2015 г., вече над 3 милиона  потребители притежават смартфона Mate 8.


За Huawei Consumer Business Group
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Франция, Италия, Русия, Индия и Китай и др. услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки една трета от населението на света.  Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства и домашни устройства. С повече от 20 години богат опит в сферата на информационните и комуникационни технологии, обширна глобална мрежа, мащабни бизнес операции и партньорства Huawei Consumer BG е посветен да доведе най-новите технологии до потребителите, предлагайки свят от възможности, създавайки невероятни преживявания и осъществявайки мечтите на хората по цял свят.

За повече информация, моля, посетете сайта: 
consumer.huawei.com
За редовни новини – следете ни в социалните мрежи:
Facebook: 
www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile
Twitter: 
twitter.com/HuaweiDevice
Google+: 
google.com/+HuaweiDevice
YouTube: 
youtube.com/HuaweiDevice
Flickr: 
flickr.com/HuaweiDevice

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1138