Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
29 Март 16, 10:13 / Автор: CKBB
ASUS представи Echelon GTX 950
• Изключително охлаждане и дълъг живот: DirectCU II с вентилатор с двойно-сачмени лагери за 20% по-хладно представяне и 4 пъти по-дълъг живот • Качество и надеждност на ниво за военни цели: Ексклузивна ASUS Auto-Extreme технология, TUF компоненти и тестване на високо ниво
ASUS представи Echelon GTX 950, лимитирана геймърска видео карта с неудържимо представяне, качество и надеждност на военно ниво, зашеметяваща разцветка „Арктически камуфлаж“, и от двете страни. Захранвана от NVIDIA® GeForce® GTX™ 950 графичен процесор — клокната на 1329MHz — Echelon GTX 950 е с 10% по-бързо представяне от референтните карти на 3DMark 11 (Extreme) пазара.
Echelon GTX 950 разполага с ексклузивната за ASUS охладителна технология DirectCU II  и вентилатор с двойно-сачмени лагери за 20% по-хладно представяне и с жизнен цикъл четири пъти по дълъг от този на референтните карти. Първата в индустрията напълно автоматизирана производствена технология Auto-Extreme, TUF компоненти и строги тестове на ниво сървър, осигуряват премиум качество, надеждност на военно ниво за издръжлива работа, на която може да се разчита.
Echelon GTX 950 пристига с GPU Tweak II, интуитивен у мощен инструмент за овърклок, разработен да достави на потребителите максимално представяне на видеокартата им. Тя идва и с 14-дневен премиум лиценз XSplit Gamecaste, така че геймърите могат лесно да стриймват или записват геймплея чрез лесно достъпно наслагване по време на игра.

Максимално охлаждане и дълъг живот: DirectCU II с вентилатор с двойно-сачмени лагери
Echelon GTX 950 разполага с ексклузивната охлаждаща технология на ASUS DirectCU II с плоски медни топлинни тръби, които правят директен контакт с графичния процесор и удвояват площта на топлинно въздействие, за до 20% по-охладена и 3 пъти по-безшумна работа. Конструкцията на вентилатора с двойно-сачмени лагери елиминира проблема с пресъхването на маслото, който е често срещан при вентилаторите с муфа. Това води до удължаване на жизнения цикъл с до 4 пъти. Освен това намалява триенето на лагерите, което позволява на вентилатора да работи по-гладко, подобрявайки жизнения цикъл и охладителната ефективност.

Качество и надеждност на военно ниво: Технология Auto-Extreme с TUF компоненти
Echelon GTX 950 е създадена, използвайки ексклузивната за ASUS Auto-Extreme технология, първата в индустрията за напълно автоматизиран производствен процес, който използва премиум материали, за да зададе нови стандарти на качество. Технологията Auto Extreme осигурява качество на видеокартата, както и подобрена производителност и удължен жизнен цикъл. Този нов производствен процес също така щади природата, елиминира вредните химикали и намалява разхода на енергия с до 50%.
Echelon GTX 950 използва TUF компоненти на военно ниво, за да осигури невероятна надеждност и издръжливост. Кондензаторите на TUF издържат 2.5 пъти по-дълго от стандартните кондензатори, а здравите алуминиеви дросели, разработени с висококачествени материали, доставят 13.6% по-добро разсейване на топлината и ненадмината устойчивост.
Създадени с компоненти с военно качество, Echelon GTX 950 се подлагат на екстремни тестове на околната среда, тест на термичен шок, изтощаващи тестове с прегряване с температури до 55°C за 48 часа, при нива на влажност по-висока от 90%. Echelon GTX 950 е тестван с над 1000 устройства и е преминал повече от 7000 часа стриктни опити. С толкова много успешни тестове, може да се доверите, че Echelon GTX 950 ще работи надеждно при всякакви условия.

Лесна за настройване и интуитивна: GPU Tweak II с XSplit Gamecaster за лесно настройване и стрийминг
Редизайниран с интуитивен, изцяло нов интерфейс, графичният процесор Tweak II прави гейминга и овърклока по-лесни и забележими отвсякога, притежава и разширени опции за опитните обърклокъри. С един клик новата функция Gaming Booster оптимизира представянето на системата, като премахва излишните процеси и разпределя всички налични ресурси автоматично. Включеният 14-дневен XSplit Gamecaster премиум лиценз, позволява на геймърите лесно да стриймват или записват геймплея чрез достъпно наслагване по време на игра.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1029