СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

29 Март 16, 18:56 / Автор: Телелинк
Телелинк активно подкрепя здравната общност с решения за иновативно здравеопазване
София, 29 март 2016г. - Телелинк, съвместно с Майкрософт България, проведоха семинар, посветен на новите възможности за оптимизация на работните процеси в здравните институции чрез технологични решения за модерен начин на работа. Събитието, което се проведе с столичния хотел „Хилтън, събра ръководители и ключови специалисти от водещи в бранша здравни заведения, които се запознаха с новостите в управлението и защитата на пациентските данни посредством Microsoft Enterprise Mobility Suite, работа с архив на изследвания от образна диагностика чрез Microsoft Azure Backup, както и с решенията за продуктивност, екипна работа и споделяне на знание. По време на семинара бяха обсъдени текущите предизвикателства пред здравната общност по отношение на рисковете, свързани с дейността, понижаването на разходите, подобрената сигурност и предоставянето на най-висококачествени услуги. Дискутираха се начините за оптимизиране на процесите в болничната и доболнична помощ с помощта на Microsoft технологии, както и подготовката и обучението на младите лекари.
Съобщение за медиите

Телелинк, съвместно с Майкрософт България, представиха модерни решения за работа в здравеопазването

„Постоянно доказваме и надграждаме опита си в предоставянето на иновативни технологични решения за здравните институции. Целта ни е да развиваме тази вертикала, предоставяйки иновативни решения, продукти и услуги, които предоставят реално измерима стойност за институциите“, каза Мирослав Гечев – Мениджър бизнес развитие за „Иновативно здравеопазване“ в Телелинк.  „Продължаваме подкрепата си върху тази ключова индустрия, предоставяйки както свои собствени разработки – например система за позициониране в реално време (RTLS), така и разработки на наши партньори, като представената днес изключително иновативна медицинска маса за виртуални дисекции и образователния портал, които придават едно ново измерение на подготовката и обучението на студенти, медицински специалисти и млади лекари“.

Допълнителни ресурси
Повече за медицинската маса за виртуална дисекция и образователния портал можете да видите тук.

За ТЕЛЕЛИНК
Телелинк е водещ системен интегратор в Централна и Източна Европа. С доказан експертен опит в областта на мрежовата инфраструктура, системната интеграция и сигурността и автоматизацията, Телелинк предлага широка гама от решения и услуги на редица организации от публичния и корпоративен сектор. За повече информация посетете
www.telelink.bg.
Запазени марки
TeleLink е регистрирана марка на Телелинк ЕАД. Други имена могат да са търговски марки на съответните им собственици.

За Майкрософт
Основана през 1975 година, Майкрософт (Nasdaq “MSFT”) е световен лидер в развитието на софтуер, услуги и решения, които помагат на хората и бизнеса за пълна реализация на техните възможности.
За Майкрософт България
През 1999 година Майкрософт открива свой офис в България. Майкрософт България е най-големият частен инвеститор в българското образование с годишни инвестиции от над 200 000 долара в проекти, насочени към професионално развитие на учители, иновативни училища, онлайн платформа за комуникация и сътрудничество, подкрепа за успешна кариера на млади хора. Сред най-успешните проекти на компанията в областта са Imagine Cup, DigiGirlz, Bizspark, DreamSpark, Office365 за EDU и други.

За контакт:

Павлина Венкова