Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
29 Март 16, 19:01 / Автор: www.mmd-p.com
Първият Philips 5K дисплей: UltraClear резолюция и професионален цвя
Привет колеги, Радваме се да съобщим, че новият дисплей с UltraClear 5K резолюция е първият 5K модел в продуктовото портфолио на монитори Philips. С 14.7 милиона пиксела (5,120 x 2,880), Philips 275P4VYKEB с 5K резолюция притежава четири пъти повече пиксели от Quad HD и повече от 50% повече в сравнение с Ultra HD. Това му позволява да предложи ултра фина чистота и острота, които удивляват и впечатляват дори професионалистите в графичния дизайн. Новият 27-инчов дисплей е снабден и с PerfectKolor технология, която осигурява 99% фабрично калибрирано съответствие на цветовете с Adobe RGB и 100% с sRGB, както и един милиард цвята.
MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на марката Philips за монитори, обяви нов дисплей с UltraClear 5K резолюция – първият 5K модел в продуктовото портфолио. С 14.7 милиона пиксела (5,120 x 2,880), Philips 275P4VYKEB с 5K резолюция притежава четири пъти повече пиксели от Quad HD и повече от 50% повече в сравнение с Ultra HD. Това му позволява да предложи ултра фина чистота и острота, които удивляват и впечатляват дори професионалистите в графичния дизайн. Новият 27-инчов дисплей е снабден и с PerfectKolor технология, която осигурява 99% фабрично калибрирано съответствие на цветовете с Adobe RGB и 100% с sRGB, както и един милиард цвята.
Ултра остър, ултра чист, ултра професионален: 5K съвършенство
Най-новата 5K резолюция добавя допълнителни 1,000 хоризонтални линии и 700 вертикални реда от пиксели към екранната площ в сравнение с 4k монитор. Така се осигурява допълнително място, което помага на заетите потребителите да работят по-продуктивно и ефективно – така има място за допълнителен CAD инструмент, за сравнение на серия от снимки или професионални графики или просто, за да държите пощенския клиент винаги отворен на екрана. По този начин се избягва и необходимостта от добавяне на втори монитор и така се намалява умората у потребителя, на който вече не се налага да мести погледа си и да префокусира върху два екрана. Дисплеят предлага и ултра широки зрителни ъгли от 178 градуса, благодарение на използването на усъвършенствана PLS технология, което осигурява точна и остра като бръснач картина при почти всякакви ъгли.
Албърт Улфман, Продуктов мениджър за Philips монитори за Europe в MMD, каза: „С  5K резолюцията ние даваме на професионалните потребители възможност да се насладят на дисплей с изключително качество. Това е дългосрочна инвестиция, която адекватно ще отговори на бъдещите изисквания на графичните и инженерни приложения. 5K Ultra HD показва всеки малък детайл – с острота и чистота.”
PerfectKolor за точни резултати
Професионалистите, които избират дисплей със супер фина резолюция, имат също толкова високи изисквания по отношение на точността на цветовете. Непостоянният цвят изобщо не е опция за тази категория потребители. С PerfectKolor, новият 5K дисплей осигурява фабрично калибрирани цветове, които предлагат 99% Adobe RBG и 100% sRBG консистентност – така потребителите могат да бъдат напълно уверени, че всеки цвят точно отговаря на изискванията. Цветът не само е точен, той е равномерен и великолепен. С поддръжката на 10-битов цвят, новият дисплей предлага богата дълбочина и може да показва над един милиард различни цветове – повече, отколкото човешкото око може да различи. Благодарение на 12-битовата вътрешна обработка, цветовете се пресъздават гладно и естествено, без градации или лентови нюанси.
Проектиран за начина на работа на професионалистите
Освен че предлага брилянтни и точни цветове, както и 5K резолюция, дисплеят е проектиран с набор от функции, които отговаря на начина на работа на професионалистите: с уебкамера и микрофон за съвместна работа и споделяне с колеги и клиенти, както и с вградени високоговорители за живо аудио възпроизвеждане. Технологията Flicker-free поддържа очите свежи дори след часове детайлна работа, а стойката SmartErgoBase, която може да бъде накланяна, завъртана и настройвана по височина според индивидуалните предпочитания, осигурява максимален зрителен комфорт. Тя също така пази кабелите прибрани, освобождавайки повече място на десктопа.
За да се свързва ефективно с източници на данни – от съществено значение за натоварващите графични приложения – новият дисплей поддържа USB 3.0 със скорост на трансфер на данни от 5 гигабита в секунда, 10 пъти по-бързо от USB 2.0. Един от USB портовете позволява и бързо зареждане на мобилни устройства, докато се осъществява супер бърз трансфер на данни.
Новият Philips 275P4VYKEB с препоръчителна крайна цена от 3099 лв. с ДДС ще бъде наличен в началото на месец април.
Повече информация за мониторите Philips: 
www.philips.com/monitors

За Контакти:Соня Славчева
Public Relationships People
Телефон: 
+359 898 22 37 37
E-mail: 
sonya@prpeople.ro

Източник: www.mmd-p.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1144