Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
30 Март 16, 10:07 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Надежда Захариева е новият мениджър Ексклузивни проекти на Unique Estates
Надежда Захариева е новият мениджър Ексклузивни проекти в брокерската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates.
Надежда Захариева е новият мениджър Ексклузивни проекти в брокерската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates. Тя се присъединява към екипа на агенцията, за да оглави най-новия й отдел за специално селектирани нови имоти в луксозни сгради и затворени комплекси с всички удобства, както и за топ сделки с имоти „на зелено“. Ексклузивното портфолио на отдела е предназначено за мениджъри в български и международни компании, както и за чуждестранни експерти, решили да се установят в България.
Надежда Захариева има над 20-годишен опит в сферата на недвижимите имоти. Пет години е била начело на отдел „Недвижими имоти“ в „Мобилтел“, пет години е ръководила брокерския бизнес в Агенция за дипломатически имоти „Адис“ и осем години е била мениджър на отдел „Брокерски услуги и корпоративни клиенти“ в „Райфайзен имоти“. Надежда е магистър по радиоелектроника. Тя е и сертифициран международен специалист по недвижими имоти (CIPS) към Националната асоциация на брокерите на имоти в САЩ от 2005 г.
Под ръководството на Надежда екипът от професионалисти поема продажбите в няколко ексклузивни проекта. Сред тях е уникалният комплекс „Сан Стефано Плаза“, носител на BREEAM сертификат, разположен в сърцето на София, в района на Докторската градина. Вторият основен проект, с който се заема новият екип, е сграда „Алба“ в квартал „Изгрев“. Отдел  „Ексклузивни проекти“ ще помага в реализацията и на други луксозни комплекси като „MM World“, „Свети Георги“ и „Vitosha Residence“.

За Unique Estates:
Unique Estates е създадена през 2006 г. като специализирана брокерска компания за работа с луксозни имоти. Тя е част от най-големия холдинг за недвижими имоти в България – AG Capital, и е ексклузивен представител на редица проекти от най-висок клас в страната. Компанията е партньор на Christie's International Real Estate – най-голямата международна мрежа от брокери в света, специализирана в маркетинг и продажба на луксозни имоти.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1129