Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
26 Март 16, 18:20 / Автор: Proximity Sofia за Samsung
Samsung Electronics ще предлага нови софтуерни решения за печат като част от стратегическото партньорство с Nuance Communications
София, България – 25 март 2016 г. – Samsung Electronics обяви три нови софтуерни пакетa свързани с решения за печат и управление на документооборот, които са разработени като част от партньорството на компанията с Nuance Communications.
София, България – 25 март 2016 г. – Samsung Electronics обяви три нови софтуерни пакетa свързани с решения за печат и управление на документооборот, които са разработени като част от партньорството на компанията с Nuance Communications.

Стратегическото партньорство с Nuance, обявено за първи път през септември 2015 г., позволява на Samsung да продава и разпространява софтуерни решения за печат и управление на документооборота, включително:

 - Equitrac—Office и Express версии е решение за управление на решения за печат, което позволява на бизнесите да разпечатват документи без значение къде се намират, тъй като решението автоматично изпраща документите до най-близките принтери ползвайки принтиране при поискване (pull printing – документите биват принтирани след идентификация на принтиращия). Equitrac също намалява сложността на IT инфраструктурата като премахва зависимостта от принтерни сървъри и драйвери, както и нуждата от поддържане на множество устройства.

 - AutoStore е решение за дигитализация на документи, което автоматично разпознава и съхранява различни типове документи, включително PDF файлове и сканирани документи от мултифункционални принтери, смартфони, копири и скенери.

 - SafeCom спомага за обединяването и стандартизацията на различни видове задачи за печат, без да се налага инсталацията на допълнителни драйвери. Инструментът може да намали разходите за печат като ограничи достъпа до принтера само до хора с определен достъп.

„Samsung бързо и непрекъснато въвежда иновативни продукти на пазара”, каза Крис Страмиело, вицепрезидент на Nuance Communications. „За Nuance е стратегическо решение да си партнира със Самсунг, бъдещият лидер при решенията за печат.“

„Samsung продължава да разширява сътрудничеството си с най-добрите световни доставчици, за да разработи специализирани и персонализирани софтуерни решения, които подобряват документооборота“, каза Дейвид СУ Сонг, старши вицепрезидент на Printing Solutions Business в Samsung Electronics. „Бизнес клиентите ще могат да купуват решения и услуги, които са оптимизирани специално за техния бизнес директно с устройствата за печат на Samsung.

Nuance Communications е водеща в света компания при решенията за печат и документооборот. Според анализаторите на IDC, компанията е най-големият доставчик на софтуер в категорията „Документи и мултифункционални устройства“ с над 58% пазарен дял. Компанията е изградила партньорство със Samsung като е създала софтуер за разпознаване на говор, който се използва при някои от устройствата на Samsung.

За Контакти:Мартин Маев

Proximity Sofia за Samsung
Т: 02 865 11 38
@: 
martin.maev@proximitysofia.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4802