Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
30 Март 16, 18:21 / Автор: Publicis Consultants MSLGroup
Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall отбелязва първата си годишнина
На 26 март (събота) магазинът на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall навършва точно една година от официалното си откриване в търговския център. Повече от 500 000 човека са посетили търговския обект и са закупени над 1 100 000 продукти от богатото му портфолио. Според проучване, проведено на територията на магазина, над 50% от интервюираните посещават магазина вече повече от пет пъти, като 1/3 от тях - над 10 пъти. Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall ще отбележи първия си рожден ден на 26 и 27 март 2016г. с много изненади, демонстрации на продукти, подаръци и акция "Кафе Бонжур".
Повече от 500 000 човека са посетили Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall за период от една година. В рамките й са закупени над 1 100 000 продукти от богатото портфолио на магазина. Със своята локация на бул. Околовръстно шосе 214, третият обект на веригата в София е предпочитаният магазин за дома и градината от жителите на южните квартали на столицата, както и на по-широк кръг посетители на търговския център. Всеки втори клиент на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall е пазарувал над 5 пъти за последната една година.

Най-новият магазин Mr. Bricolage в столицата е открит на 26 март 2015 г. в Sofia Ring Mall. Над 45 000 артикула са разположени на обща площ от 4 200 кв.м. и са разпределени в тематични кътове за баня и подови настилки, декориране, център за тониране с широк избор на цветове, както и сектори железария и електричество. Огромната външна градина е едно от уникалните предимства на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall. На площ от близо 1000 кв.м. е изложена разнообразна колекция на растения, градински инструменти и мебели, а компетентен екип от консултанти съдейства и на градинари-любители, и на начинаещи в тази област.
„С разполагането на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall, дадохме възможност на клиентите си да се снабдят с всичко необходимо за освежаване, поддръжка и по-мащабен ремонт на дома, съчетавайки го с любими занимания, като шопинг, кафе с приятели или допълнителните забавления, които търговският център предлага.”, сподели Александър Колчаков, управител на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall.
Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall ще отбележи първия си рожден ден на 26 и 27 март 2016 г. с много изненади, демонстрации на продукти, подаръци и акция „Кафе Бонжур“. Всеки клиент ще има възможността да участва за награди в „Колелото на късмета“, а на всеки 30 минути „щастливият звънец“ ще зарадва един клиент на каса с допълнителен подарък.
Щастието и удобството на клиента е от първостепенно значение за Mr. Bricolage и тази философия е успешно приложена в търговския обект на веригата, намиращ се в Sofia Ring Mall. На разположение е професионален екип, който е готов да отговори на всеки въпрос или нужда, както и да предостави насоки и съвети за всеки индивидуален проект и идея за по-уютен дом и градина.
Mr. Bricolage – с грижа за дома и градината!
За Мr. Bricolage:
Мr. Bricolage e френска верига магазини от типа „Направи си сам”, която промени пазара на стоки за дома и градината, налагайки високи стандарти. „Разнообразното продуктово портфолио, приятната атмосфера и добре обученият екип, който е винаги готов да съдейства с адекватен съвет, разграничиха компанията“, коментират от Mr. Bricolage България.
Марката навлиза на българския пазар през 2000 година, когато е построен и първият магазин в София. В момента у нас работят 11 магазина в София, Пловдив, Варна, Благоевград, Бургас, Плевен, Русе и Добрич, които осигуряват 600 работни места. Ежедневно в търговските центрове влизат и пазаруват над 7 000 души, а общо от 2000 г. досега са били посетени от над 32,8 млн. клиенти.
Успехът и развитието на компанията се дължат на фокусирането върху професионалния съвет, непрекъснато обучение и израстване на служителите, стандартизирането на качеството и услугите, и силната корпоративна идентичност, заложена във всички магазини от веригата Mr. Bricolage.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1245