Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Търговия

Вземи в gLOG
31 Март 16, 10:32 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
BILLA продължава с експанзията. Веригата отвори 8-и супермаркет във Варна
BILLA България зарадва жителите на гр. Варна с още един магазин в града. Супермаркетът ще предложи на своите посетители познатото високо качество на достъпни цени.
BILLA България зарадва жителите на гр. Варна с още един магазин в града. Супермаркетът ще предложи на своите посетители познатото високо качество на достъпни цени. Клиентите ще могат да се възползват от свежа зона за прясно изцедени сокове, на място ще се приготвят и разнообразни месни и безмесни грил специалитети.

Всеки ден посетителите на новооткрития магазин ще имат на разположение пресни ястия от топлата витрина, приготвени на всеки 30 минути, по здравословен начин без пържене. Супермаркетът ще предложи и топъл хляб от BILLA пекарна, приготвен от сертифицирани от МОН пекари, свежи плодове и зеленчуци от над 100 градини в България и всичко необходимо за ежедневното пазаруване.

„Увеличаването на броя на магазините BILLA във Варна означава, че хората обичат и търсят нашите стоки и услуги – сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България. – Ето защо искаме да им предоставим още един магазин с качествени и свежи продукти на добри цени. Направили сме специална селекция на стоките, които ще се предлагат в новия магазин в морската столица, така че да удовлетворят нуждите на нашите клиенти.“

Всеки посетител на BILLA във Варна на ул. „Подвис“ 25 ще може да вземе своя лична BILLA карта, с която да пести пари при всяко пазаруване. В допълнение клиентите ще могат да се възползват и от над 1000 ниски цени всеки месец – седмична акция с над 130 артикула на атрактивни цени, месечна BILLA Card Акция с над 600 артикула на промоционални цени, отстъпка на продукти срещу събрани точки или Гранде оферта от 25% намаление на различна група продукти всеки петък и събота.

REWE International е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с козметични и хранителни продукти и е един от най-големите работодатели в страната. В Австрия и в други страни броят на служителите на REWE International възлиза на 76 200, наети в около 3600 магазина. През 2014 г. общият оборот на компанията нарасна на 13,02 млрд. евро.

Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В момента за REWE Груп работят 330 000 служители в около 15 000 магазина в 12 европейски страни, осигурявайки оборот от около 51,1 млрд. евро.

От своята централа във Винер Нойдорф, Австрия, REWE International управлява търговските фирми BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG в Австрия, както и много собствени марки. Компанията е активна и в туристическия бранш чрез BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub и PENNY Reisen. В същото време REWE International развива успешен бизнес и в сегмента на супермаркетите в седем страни от Централна и Източна Европа: България, Хърватия, Чехия, Румъния, Русия, Словакия и Украйна.

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. В класацията на в. „Капитал“ – „Най-големите 100 български компании“, BILLA България е сред първите 30. Компанията е и сред най-големите чуждестранни фирми у нас.

На Европейските бизнес награди компанията е отличена като „Национален шампион“ в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“.

Веригата е представена в 35 града в страната със 101 магазина. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети.

BILLA въведе успешно и ритейл иновации в магазина си на бул. „България“ в София, превърнал се в образец за качество, свежест, разнообразие и удобство. Само там ексклузивно за страната е представена най-голямата и успешна на австрийския пазар биомарка Ja!Natuеrlich.

Компанията успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с местни производители в рамките на различни програми за развитие на регионите.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1118