Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Предприемачество

21 Март 16, 10:44 / Автор: Crossroads Bulgaria
Български предприемачи ще мотивират ученици да реализират идеите си
На 26 март от 10 ч. в Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще се проведе събитието за млади предприемачи "Млади и успешни: първи стъпки". То има за цел да вдъхнови младежите да останат в България и да създават стойностни проекти у нас. Подходящо е за гимназисти, които искат да научат повече за бизнес средата и предприемачеството в България. Организатор е ученичката Радина Краева, която е участник в четвъртото издание на програмата ABLE Mentor и събитието е нейният проект в рамките на програмата.

На него младежите ще получат ценни съвети от вече успели предприемачи и ще имат възможността да се запознаят със свои връстници, които също имат интерес към предприемачеството и развиването на бизнес в България.

Сред гост - лекторите на събитието ще бъдат Георги Иванов, основател на българския стартъп Enhancv, Дарин Маджаров - създател на платформата за видео уроци Уча.се, Роси Каралийска от националната предприемаческа организация Start It Smart и др. Всички те ще разкажат за своя път към успеха. Лекторите ще покажат още кои за основополагащите умения, които са нужни на днешните предприемачи, за да реализират идеите си. Събитието е безплатно, а достъпът е след предварителна регистрация.

Повече информация и регистрация е достъпна тук

За Контакти:
press@crossroadsbulgaria.com

Източник:
crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1108