Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
01 Април 16, 10:56 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
4 милиона потребители използват pCloud
Швейцарската компания с българско ИТ ноу-хау с нови потребители и нов стратегически партньор – ERP.BG
pCloud спечели над 4 милиона потребители от цял свят за по-малко от три години. Само за периода от ноември 2015 до март 2016 г. броят им нарасна с 1 милион. В момента pCloud е и на четвърто място по генериран трафик сред специализираните доставчици на клауд сторидж услуги в световен мащаб. Това съобщи Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud, на официалната церемония по награждаване на партньори и консултанти на ERP.BG.
По време на събитието pCloud и 
ERP.BG обявиха своето бизнес партньорство. От 1 април 2016 г. клиентите наERP.BG ще имат възможност безплатно да изпробват услугите на pCloud. Като втори етап на партньорството двете компании планират интеграция между своите системи.
„Много се радвам от възможността да си партнираме с иновативна компания като pCloud. Вярваме, че това сътрудничество ще донесе добавена стойност за нашите клиенти – сподели Наталия Футекова, управляващ съдружник в 
ERP.BG. – Ние в компанията също използваме функционалностите на pCloud и препоръчваме техните облачни услуги на клиентите ни и бизнеса като цяло“.

За pCloud

pCloud е швейцарска компания, предоставяща решения за съхранение и споделяне на файлове в облака с възможности, които правят контрола над информацията по-лесен от всякога. Продуктите за крайни клиенти и за бизнеса са изцяло създадени от доказан екип български специалисти със забележителен принос в IT сферата. За по-малко от три години pCloud достигна ниво, конкурентно на световните лидери в бранша. Сред уникалните функционалности на компанията са pCloud Drive, pCloud Crypto, богатите възможности за споделяне на файлове чрез Upload и Download линкове, автоматично синхронизиране на файловете и много други.

Можете да свалите pCloud от App Store, Google Play и 
www.pcloud.com.
За повече информация относно pCloud, моля посетете 
www.pcloud.com.
За повече информация относно pCloud Crypto Challenge, моля посетете 
www.pcloud.com/challenge.

За 
ERP.BG
ERP.BG е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на ERP (Enterprise Resource Planning) решения. ERP.BG е създател на една от първите български ERP системи – EnterpriseOne, която автоматизира всички аспекти от дейността на едно предприятие: производство, доставки, складово управление, маркетинг, продажби, управление на човешките ресурси, финанси и счетоводство. Днес EnterpriseOne се предлага единствено като  услуга, по модела SaaS (Software as a Service).

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1606