Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Медии

Вземи в gLOG
01 Април 16, 12:24 / Автор: Списание БИОГРАФ
Легендата Бригита възкръсва в „Биограф“
Априлският брой на хитовото списание отново излиза в комплект с литературна класика – разкази от Катрин Мансфийлд
Едно от незабравимите лица на Българската телевизия – Бригита Чолакова (1933-1999),  – възкръсва на корицата на априлския брой на „Биограф“, който вече е на пазара. Списанието отделя 22 страници за съдбата и кариерата на легендарната водеща на предаванията „ТВ обектив“ и „ТВ неделник“, станала приживе еталон за перфекционизъм и работоспособност. Очеркът съдържа и десетки снимки, илюстриращи уникалната биография и личен живот на Бригита.
За пети пореден месец най-голямото месечно списание излиза в комплект с книга от литературната класика. Този път сборникът съдържа разкази от британската писателка от началото на миналия век Катрин Мансфийлд, призната за един от най-големите майстори на късия жанр редом с Чехов и Ърнест Хемингуей. Общата цена на списанието и книгата в пакета отново е само 8 лева. Досега „Биограф“ зарадва читателите си с избрани произведения от Мопасан, Чехов, Ф. Скот Фицджералд и Чарлс Дикенс, превръщайки се в шлагер на пазара. Следващия месец то ще предложи и томче с разкази от американския класик Джек Лондон.
Биографичните страници за Бригита Чолакова разбира се не са единственият силен материал в новия априлски „Биограф“. Богатото съдържание на новия брой се допълва от очерци за кръстника на попкултурата Анди Уорхол, за холивудската гранд-дама Мерил Стрийп и за футболния магьосник Зинедин Зидан, който днес е треньор на „Реал Мадрид“. Ексклузивните интервюта в броя са с неподражаемия сръбски актьор и режисьор Любиша Самарджич, с рок-певицата Милена Славова и с една от най-красивите актриси на европейското кино – Жаклин Бисе. Списанието помества и една от последните изповеди на журналиста-емблема Петко Бочаров.
Специални страници в априлския „Биограф“ са отделени на най-популярните телевизионни готвачи у нас днес – Виктор Ангелов, Андре Токев, Петър Михалчев и Иван Манчев.

За Контакти:
editorial@biograph.bg

Източник: www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1366