Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

Вземи в gLOG
06 Април 16, 17:40 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
BILLA ще отпразнува 100-те си магазина в България с голяма национална кампания
Седмична томбола с награди очаква клиентите на търговската верига
BILLA България ще отбележи официално достигането на 100 търговски обекта в страната с национална промоционална кампания „100 BILLA магазина“, която стартира на 7 април 2016 г. Всяка седмица в периода на кампанията в 100-те супермаркета от веригата ще се провежда томбола с големи награди – хладилник Liebherr, пълен с продукти от собствената марка BILLA, и ваучери за пазаруване на стойност 100 лв., 200 лв. и 500 лв.

Вече 16 години BILLA България се старае да бъде максимално близо до хората. Ето защо всеки от магазините й е със специално подбрана локация, която да улеснява достъпа на клиентите до качествени стоки на достъпни цени. Следвайки целта си да предложи удобство на всички свои клиенти, BILLA бе и първата верига в България, която въведе политика за асистирано пазаруване на хора с увредено зрение.

От влизането си на българския пазар до днес веригата е инвестирала повече от 540 млн.лв., осигурявайки работа и конкурентно възнаграждение на 4358 служители. BILLA инвестира в обучението на български земеделци и успешно развива проекта си „Градините на BILLA“, който е насочен към подкрепянето на българската икономика и местното производство. Към момента в над 200 български градини, специално за BILLA, се отглеждат качествени плодове и зеленчуци.

Търговската верига осигури и професионално обучение на над 270 свои пекари, които са сертифицирани от Министерството на образованието и науката и Съюза по хранителна промишленост. Така BILLA гарантира високото качество и отличния вкус на собственото си производство на хляб и хлебни изделия, които всеки може да си позволи.

„Достигането на 100 магазина в България доказва само едно ­– българските потребители обичат и търсят BILLA, затова винаги се стараем да сме близо до тях. Клиентите ни знаят, че във всеки супермаркет от веригата ще открият пресни и вкусни български плодове и зеленчуци, прясно изпечен хляб, топли и вкусни готвени ястия и изобилие от продукти с марково качество, но на достъпна цена. Като един малък жест към нашите клиенти сме подготвили специална томбола, за да отбележим 100-те ни магазина в България“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

В рамките на кампанията „100 BILLA магазина“ всеки един от търговските обекти от веригата ще предлага и 100 специални продукта на промоционална цена, обозначени със знак „Супер цена“.

С успешното развитие на своята мрежа от над 100 магазина, BILLA България ще насочи усилията и инвестициите си и към проекти, които ще спомогнат за съхранението на значими български природни, културни и исторически обекти. Ето защо веригата ще стартира дългосрочна национална кампания съвместно с Министерство на културата, Министерство на туризма и Министерство на земеделието и храните в подкрепа на 100-те Национални туристически обекта, като всяка година ще подкрепя различен обект, който има нужда от неотложна поддръжка и защита. Като част от инициативата, BILLA организира грандиозен благотворителен концерт, който ще се проведе на 31 май в зала Арена Армеец в София.

REWE International е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с козметични и хранителни продукти и е един от най-големите работодатели в страната. В Австрия и в други страни броят на служителите на REWE International възлиза на 76 200, наети в около 3600 магазина. През 2014 г. общият оборот на компанията нарасна на 13,02 млрд. евро.

Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В момента за REWE Груп работят 330 000 служители в около 15 000 магазина в 12 европейски страни, осигурявайки оборот от около 51,1 млрд. евро.

От своята централа във Винер Нойдорф, Австрия, REWE International управлява търговските фирми BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG в Австрия, както и много собствени марки. Компанията е активна и в туристическия бранш чрез BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub и PENNY Reisen. В същото време REWE International развива успешен бизнес и в сегмента на супермаркетите в седем страни от Централна и Източна Европа: България, Хърватия, Чехия, Румъния, Русия, Словакия и Украйна.

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. В класацията на в. „Капитал“ – „Най-големите 100 български компании“, BILLA България е сред първите 30. Компанията е и сред най-големите чуждестранни фирми у нас.

На Европейските бизнес награди компанията е отличена като „Национален шампион“ в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“.

Веригата е представена в 35 града в страната със 101 магазина. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети.

BILLA въведе успешно и ритейл иновации в магазина си на бул. „България“ в София, превърнал се в образец за качество, свежест, разнообразие и удобство. Само там ексклузивно за страната е представена най-голямата и успешна на австрийския пазар биомарка Ja!Natuеrlich.

Компанията успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с местни производители в рамките на различни програми за развитие на регионите.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.099