Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Технологии

Вземи в gLOG
09 Април 16, 09:42 / Автор: Proximity Sofia за Samsung
Иновативната пералня Samsung AddWash е вече и на българския пазар
София – 8 април 2016 г. – Преди броени дни стартираха продажбите и в България на иновативната пералня Samsung AddWash, чрез която лесно добавяте забравеното пране по средата на изпиращия цикъл. Новата пералня е налична в магазините на търговските вериги Техномаркет, Технополис, Зора.
Новата пералня с предно зареждане на Samsung AddWash позволява добавянето на дрехи, перилен препарат или омекотител във всеки един момент от изпиращия цикъл



София – 8 април 2016 г. – Преди броени дни стартираха продажбите и в България на иновативната пералня Samsung AddWash, чрез която лесно добавяте забравеното пране по средата на изпиращия цикъл.  Новата пералня е налична в магазините на търговските вериги Техномаркет, Технополис, Зора.

„Samsung продължава да предлага иновации за модерния дом, за да направи живота по-добър и по-лесен за всички. Такава иновация е и пералнята AddWash, която благодарение на уникалните си възможности спестява време и осигурява удобство. Това я прави особено практична и идеална за заетите семейства, за които времето никога не достига“ каза Елена Томова, мениджър продажби „Бяла техника“, Samsung България.

Пералната машина с предно зареждане AddWash разполага с малка вратичка, разположена върху основната врата на пералнята. Пералната осигурява на потребителите лесен начин да добавят някоя забравена дреха, повече перилен препарат или омекотител, докато машината работи, без да се налага да източват водата, за да отворят основната врата.

Пералнята е оборудвана с набор от смарт функции, съвместими със смартфони с Android и iOS. Така е не само лесно да следите изпиращата програма, но и можете да получавате съобщение на смартфона си преди началото на нов изпиращ цикъл, ако например искате да добавите няколко дрехи от деликатни материи или дрехи, подходящи само за ръчно пране, към края на изпиращия цикъл.

Новият модел AddWash съчетава много от иновативните технологии на Samsung, за да спести възможно най-много време и да предостави максимална производителност. Благодарение на функцията SuperSpeed на Samsung нормалната изпираща програма приключва за по-малко от час, без да се намалява производителността на пералнята.

Пералнята се предлага в 7, 8, 9 и 12 кг капацитет и няколко разновидности на дизайна.

За Контакти:Мартин Маев

Proximity Sofia за Samsung
T: 02 865 11 38
@: 
martin.maev@proximitysofia.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1095