Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

Вземи в gLOG
13 Април 16, 11:05 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Максим Бехар: Време е и Швейцария да открие България
„Идва времето, в което големият финансов капитал трябва да открие България като една сигурна и атрактивна дестинация“, каза Максим Бехар на инвестиционен форум в Цюрих.
12 април, Цюрих – „Идва времето, в което големият финансов капитал трябва да открие България като една сигурна и атрактивна дестинация“, каза Максим Бехар на инвестиционен форум в Цюрих. На форума присъстваха голям брой инвестиционни банкери, дипломати, инвеститори от сферата на високотехнологичния бизнес. Заедно с българския посланик в Швейцария – д-р Меглена Плугчиева, Бехар направи обстойно представяне на това, което България сега дава на всеки инвеститор – добра данъчна система, сигурност, постоянно подобряваща се бизнес среда.

„В този толкова бързо променящ се свят не са много местата, където всеки бизнесмен може да има потенциал да гради бизнеса си бързо и при ниски данъци, без съмнение обаче България е едно от тях“, каза Бехар. Той се спря подробно и на трудностите, които бизнесът изпитва в България, и разказа десетки конкретни примери от опита си като председател на Българския форум на бизнес лидерите, а сега член на неговия Управителен съвет. „Днес България е единствената държава в Европа, в която с относително малко капитал и при много ниски данъци може да се стартира добър бизнес“, допълни той.

Максим Бехар е български бизнесмен, дипломат и медиен и PR експерт. Той е основател и главен изпълнителен директор на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., президент на световната PR организация ICCO, както и почетен Генерален консул на Република Сейшели в България.

За Контакти:M3 Communications Group, Inc.

Източник: (Уебстраница):M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1238