Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Технологии

Вземи в gLOG
14 Април 16, 10:01 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers представи Spatha
Оптимизирана MMO жична и безжична геймърска мишка с 12 програмируеми бутона, сменяем сокет дизайн, RGB подсветка и до 2000Hz честота на сигнала
ASUS Republic of Gamers ROG представи Spatha, комбинирана жична и безжична мишка, оптимизирана за онлайн мултиплеър игри с многобройни участници. ROG Spatha е с чувствителност 8200 точки на инч (DPI) и разполага с 12 програмируеми бутона. Има корпус от магнезиева сплав, ляв и десен бутон с ексклузивната за ASUS конструкция с лесна размяна, както и програмируеми RGB LED ефекти. Когато се използва като жична мишка, се характеризира с водещата в индустрията 2000Hz честота на сигнала за гладка и мигновена реакция на курсора.
ROG Spatha е горд носител на престижната награда 2016 Red Dot Design Award, за отличен дизайн и иновации.

Интуитивно изпълнение и контрол
С 12 програмируеми бутона, включително 6 бутона за палец, разположени в лявата част на корпуса на мишката, ROG Spatha поставя всички команди в пръстите на потребителя. 6-те бутона се характеризират с Alps®  ключове за тактилна обратна връзка и са подредени така, че да приличат на емблематичното за ROG око.
ROG Spatha има издръжлив корпус от магнезиева сплав и конструкция с лесна размяна за бързо персонализиране. Главните ляв и десен бутон на мишката са независими от корпуса на мишката и имат OMRON® бутони с 20 млн. клика жизнен цикъл за подобрена издръжливост, мигновена реакция и тактилна обратна връзка.
ROG Spatha има чувствителност от 8200 DPI; има DPI бутон, който позволява на потребителите да превключват между две степени на чувствителност по средата на играта.

Двоен режим за допълнителна гъвкавост

Без значение дали се използва в жично или безжично, ROG Spatha осигурява точна и мигновена реакция на курсора. В безжичен режим ROG Spatha използва високоскоростна безжична връзка за висока скорост при трансфер на данни и слабо забавяне на връзката.
ROG Spatha дава честота на сигнала от до 2000 Hz в жичен режим. Специална издигната конструкция за зареждане, предпазва кабела от влачене по бюрото, за да осигури най-гладкото плъзгане върху всякаква повърхност. ROG Spatha може да се зарежда в жичен режим или при поставяне върху зареждащата станция. Разполага в комплект със сплетен 2 м. кабел и 1 м. гумиран кабел.

Персонализуеми LED ефекти и ROG Armoury
ROG Spatha има агресивен ъглов корпус с независимо персонализуеми RGB LED ефекти на скролера, страничните бутони и логото на ROG. Предлага 6 различни предварително зададени настройки - Static, Breathing, Color Cycling, Trigger, Random и Battery режим. ROG Spatha има вградена флаш памет, за да запамети 5 различни потребителски профила. Интуитивното ROG Armoury бронирано табло позволява на потребителите да персонализират профилите, настройките на LED ефектите, програмните макроси и други.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0991