Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Технологии

15 Април 16, 10:40 / Автор: Crossroads Bulgaria
Пулсар пусна на пазара у нас дългоочакваната ролева игра Dark Souls III
На 12 април единствената специализирана търговска верига за видеоигри у нас – Pulsar Games - пусна в продажба дългоочакваната екшън ролева игра Dark Souls III. Пазарната премиера съвпадна със световната такава, което е практика за веригата, работеща от години с най-големите издатели на пазара.

Souls серията, започнала с излезлия през 2009 година Demon‘s Souls, дълги години беше считана за безкрайно нишова заради предизвикателната си трудност, но с развитието на поредицата (тук включваме и миналогодишния хит Bloodborne) постепенно започна да се превръща в пазарен феномен заради уникалната си атмосфера и перфектния баланс. За незапознатите – Souls серията и Dark Souls III в частност, е една от най-„справедливите“ игри на пазара, която не използва подли номера. Всички играчи познават нелепата ситуация, при която вдигането на трудността е свързано с врагове, придобиващи едва ли не свръхестествени умения по отношение на бързина, точност или сила, които не са оправдани по никакъв начин от геймплея. В Dark Souls III всяка грешка бива безмилостно наказвана, но и всяко правилно решение – справедливо възнаграждавано, което оставя усещането, че играчът наистина постига нещо, учи правилата на битката и поведението на враговете, става част от този свят. Доказателството, че тази механика излезе от рамките на първоначалната си „хардкор“ нишовост е фактът, че Souls серията започна да се сдобива с изненадващо много клонинги (Lords of the Fallen, Salt and Sanctuary, предстоящият Nioh), а сървърите на Dark Souls III вече бяха препълнени с играчи буквално часове след пускането им.

Играта е достъпна за игровите конзоли от ново поколение PlayStation 4 и Xbox One, както и за персонални компютри. Тя доразвива придобилата култов статус серия и се възползва максимално от възможностите на конзолите от ново поколение, за да предостави на геймърите още по-добро изживяване и реализъм на заобикалящия ги виртуален свят.

Заглавието отново използва запазена марка на Souls серията – тактически битки с хладни оръжия и магии, доразвивайки на сценарно ниво богатите игрална вселена и митология, позната на феновете на поредицата. Действието се развива в кралството Лотрик, в един свят, намиращ се на прага на тоталното унищожение, а главният герой - или иначе казано - играчът трябва да открие и победи четиримата мистични Лордове на Пепелта, преди огънят да е угаснал окончателно и мракът да завладее всичко. Пътят е труден, по-труден отколкото геймърите, които за първи път ще докоснат Souls игра очакват, но удовлетворението е огромно, балансът – перфектен, а визията – зашеметяваща!

За Контакти:
press@crossroadsbulgaria.com

Източник:
crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1399