СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / PR

15 Април 16, 10:41 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
M3 Communications Group, Inc. обявена за Агенция на годината за 2016
M3 Communications Group, Inc. бе обявена за „Агенция на годината“ в България за 2016 на BAPRA Bright Awards снощи на бляскаво парти в София Хотел Балкан в присъствието на многобройни представители на бизнеса, медиите и дипломацията.
Международното жури отличи водещата компания за публични комуникации M3 Communications Group, Inc. за реализираните проекти през изминалата година, сред които успешни кампании в областта на социалните медии и кризисния мениджмънт.
M3 Communications Group, Inc. взе общо три награди. Освен 1-во място в най-престижната категория, бе отличена и като най-иновативната PR компания, получавайки първа награда за „Иновативна кампания“ за pCloud Crypto Hacking Challenge – комуникация на хакерското предизвикателство на международната клауд сторидж компания с българско IT ноу-хау pCloud. Компанията спечели и трето място в категорията „Специално събитие“ за концерта „841 гласа за Хепатит C“ – част от кампанията „Хепи ли си?“.
„2015 г. беше изключително важна и успешна година за мен и целия ни екип. Беше година, която беляза голяма крачка в българската PR история, тъй като за първи път българин стана президент на международната PR асоциация ICCO. Това е не само лично признание за мен, но е голямо постижение за всички нас, които развиваме този бизнес в България. Затова съм много горд и щастлив с отличията ни от тазгодишната церемония“, каза Максим Бехар, главен изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc.
BAPRA Bright Awards е първият PR конкурс у нас, в който кандидатурите се оценяват изцяло от международно жури. Членовете му са признати комуникационни експерти с дългогодишен опит в областта. Тазгодишният председател на журито е Кристоф Жинисти (Белгия) – международен PR гуру с повече от 20 години опит. Сред членовете на журито са Алард ван Вийн (Канада), Андрей Баранников (Русия), Андрю Джонсън (Белгия), Анита Балатон (Унгария), Анна Крайевска (Полша), Барт де Врийс – президент на Международната PR асоциация (ИПРА) за 2016 г. (Холандия), Юрген Ганголи (Австрия) и др.

За M3 Communications Group, Inc.
M3 Communications Group, Inc., партньор на най-голямата PR компания в света – H+K Strategies, част от WPP Group PL, oсигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, кризисен мениджмънт, дигитални услуги и услуги в сферата на социалните медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и др. Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е световно признат като експерт по комуникации. От 2015 г. той е президент на ICCO – най-влиятелната световна PR асоциация.

За БАПРА
Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) е създадена през 2001 г. Асоциацията е представител на най-авторитетните компании за комуникационни услуги на пазара в България. През изминалите години БАПРА допринесе за повишаване на етичните стандарти и професионализма в сферата. Всички компании, които членуват в асоциацията, приемат Етичния кодекс и гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение както към клиентите, така и към своите колеги.

За Контакти:M3 Communications Group, Inc.

Източник: M3 Communications Group, Inc.