Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Технологии

15 Април 16, 10:45 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
TNT с нова услуга за температурно-контролирани доставки
Компанията за експресни доставки TNT подписа договори за предоставяне на температурно-контролирани доставки с две глобални компании.
14 април 2016 г., Амстердам, Холандия – Компанията за експресни доставки TNT подписа договори за предоставяне на температурно-контролирани доставки с две глобални компании. Новите клиенти, които ще използват услугата Medpak VI°C, която официално стартира този месец, са водеща компания за клинични изпитвания и световна биотехнологична компания.

Medpak VI°C е температурно-контролирана услуга за многократна употреба, предназначена за веригата на опаковане и доставки. Тя е ново решение в портфолиото на TNT, което дава възможност на производителите на здравни продукти да намалят разходите и продуктовите си загуби, когато изпращат чувствителни към температура фармацевтични и биологични материали.

Услугата се нарича Medpak VI°C, защото гарантира температурното отклонение по време на транспортирането да бъде максимум 1°C.

Строгите правила за безопасност на пациентите и нарастването на употребата на биологичните лекарства увеличават нуждата от доказани логистични решения в хладилната верига, но те често се предоставят на по-висока цена от специализирани фирми, които нямат собствена мрежа за доставки.

С Medpak VI°C, TNT предлага цялостно решение, което съчетава висококачествени услуги за доставка в температурно-контролирани опаковки с комфорта на силно развитите въздушна и сухопътна мрежа на експресния доставчик. Новата услуга идва в комплект с решения за електронно проследяване и наблюдение на пратките, за да се гарантира правилното управление на хладилната верига.

В центъра на Medpak VI°C е патентованата технология за хладилни опаковки на немската компания va-Q-tec. За да се поддържа постоянна температура с минимални отклонения, в опаковките се използват термоактивни агрегатнопроменливи материали (PCM) и вакуум изолационни панели. Отговарящи на най-високите стандарти за качество по GDP (Good Distribution Practice), в опаковките пратките се поддържат охладени, с контролирана температура на околната среда или замразени за повече от 96 часа.

TNT предоставя специалните опаковъчни кашони на база наем в една посока, транспортира температурно чувствителните материали и взима обратно празните кашони след доставката на получателя. Получателите от своя страна могат да бъдат болници, клиники, лекари, производители или дистрибутори на фармацевтични продукти. Новата услуга дава възможност на производителите в сферата на здравеопазването да възложат цялостната грижа за опаковането, създаването на нужните температурни условия, транспортирането и връщането на опаковката на своите пратки на един глобален транспортен интегратор.

„Изпращачите на опаковки от термоактивни агрегатнопроменливи материали за многократно използване сега могат значително да понижат разходите за следене и изпълнение на качеството, като същевременно се намаляват и рисковете, свързани с поддържането на температурата в хладилната верига за доставки. С Medpak VI°C TNT отговаря на нуждата от баланс между качество и цена, който търсят клиентите на компанията от сферата на биологичните науки и медицинската и фармацевтична индустрия, каза Кейти О’Брайън, индустриален директор „Здравеопазване“ в TNT.

Здравеопазването е приоритетна индустрия за Outlook стратегията на TNT за трансформация на компанията.

За TNT
TNT е една от най-големите международни компании за експресни доставки. Ежедневно TNT транспортира близо милион документи, колети и палетизирани товари. Компанията управлява въздушни и сухопътни транспортни мрежи в Европа, Близкия изток и Африка, азиатската част на Тихия океан и Америка. Приходите на TNT за 2015 г. са в размер на 6,9 милиарда евро.

Повече за компанията можете на намерите на корпоративния ни уебсайт 
www.tnt.com/corporate.

За Контакти:M3 Communications Group, Inc.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1113