Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Технологии

15 Април 16, 10:47 / Автор: Crossroads Bulgaria
Balkan Services представи облачното решение NetSuite на Cloud Forum Bulgaria 2016
Основно предимство на системата e способността й да се развива и променя заедно с бизнеса
По време на Cloud Forum Bulgaria 2016, който се състоя на 14 април в Capital Fort в София, консултантската компания Balkan Services представи облачното решение за цялостно управление на бизнеса NetSuite. Форумът бе организиран от списание B2B и посветен изцяло на Cloud базираните технологии, ключови проблеми и добри практики на пазара на облачни услуги.

Една от основните теми, засегнати на събитието бе дигиталната трансформация и въпросите как и защо потребителите преминават към облака. Като част от този панел бе представена водещата в световен мащаб облачна бизнес технология NetSuite. Решението е лидер при Cloud базираните ERP системи, като то включва още редица функционалности като CRM, eCommerce, BI, SRP, APC, HR, OneWorld и др.

По-рано тази година американската компания NetSuite Inc. (NYSE: N) официално обяви сътрудничеството си с Balkan Services. То е още една крачка към встъпването на системата на европейския пазар и част от партньорската програма на разработчика, чиято цел е да отговори на нарастващото търсене на облачни ERP решения.

Благодарение на партньорството си с NetSuite, Balkan Services поставя фокус върху облачните услуги и допълва портфолиото си с решение, проектирано специално, за да бъде използвано в облака. Основно предимство на системата e способността й да се развива и променя заедно с бизнеса, да отразява най-модерните бизнес процеси и техните изменения, както и възможността й в една единна база данни да управлява множество свързани компании в целия свят. NetSuite осигурява много високо ниво на сигурност на данните, постоянен достъп и автоматичен ъпгрейд, което гарантира, че всички потребители използват най-последната версия на решението.

Според Владислав Живков, Мениджър продажби и бизнес развитие в Balkan Services, „NetSuite дава силно конкурентно предимство на фирмите, които го използват, защото те могат с лекота да развиват бизнеса си в посоката, която искат, да отварят нови офиси в различни страни по света и да стартират нови дейности. Решението позволява фирмите да се фокусират върху основната си дейност, а не да мислят за развитие и поддръжка на IT инфраструктура и On-Premise системи.“

За Контакти:
press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0983