Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

Вземи в gLOG
18 Април 16, 12:07 / Автор: Smarkethink Business Agency
Sweet Home България с награда за „Мобилни къщи“ от програма "Иновации за зелена индустрия" на Иновация Норвегия
Компанията спечели журито с бизнес план за насърчаване на „зеленото предприемачество“ с проект за енергийно независими бунгала.
На 5.04.2016 г. в гр. София се проведе обучение Green Demo Day, организирано от CEED България и държавна агенция „Иновация Норвегия“.

По време на обучението и в присъствието на експертно жури бяха представени и оценени иновативни „зелени“ проекти в областта на индустрията.

Кулминацията на събитието бе обявяването на шестимата победители, които спечелиха пътуване за обмен на опит в Норвегия, което ще се проведе в края на месец април 2016 г.

Sweet Home бе сред отличените, като грабна приза в категория „Мобилни къщи“.

Компанията спечели журито с бизнес план за насърчаване на „зеленото предприемачество“ с проект за енергийно независими бунгала.

 „Sweet Home е по-позната като специалист в изграждането на нискоенергийни сглобяеми къщи и това отличие означава много за нас.“ – заяви управителят на компанията Галин Ненов.

Обучението в Норвегия се финансира изцяло от Програма „Иновации за зелена индустрия" в рамките на Норвежкия финансов механизъм за намаляване на икономическите и социалните различия в Европейското икономическо пространство, подобряване на  конкурентноспособността на т.нар. „зелени" предприятия, чрез подобряване екологосъобразността на съществуващите предприятия и насърчаване на зелените иновации и предприемачество.

„Наградата е чудесен шанс за нашите специалисти да проверят знанията си и да обогатят практическите си умения.“, казва още г-н Ненов.

За Sweet Home

Sweet Home е компания, специализирана в изграждането на нискоенергийни сглобяеми къщи и бунгала със съвременна архитектура. Предлага комплексно решение – от изработването на проект с издаване на строително разрешение до узаконяване на сглобяемата къща. Изготвя и осъществява интериорни проекти. Изпълнява вертикална планировка на терена, цялостно строителство до ключ, с довършителни работи и инсталации (Ел, ВиК, ОВ) в сградата и имота. Осигурява съдействие при полагането на външно озеленяване и настилки, сондажи за вода, изграждане на пречиствателни станции. За повече информация посетете: 
http://sweethomebulgaria.com/
За Контакти:Цветомира Генчева
Smarkethink Business Agency Ltd.

Mob.: 0888 311 373

tgencheva@smarkethink.com


Източник:
http://sweethomebulgaria.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1394