Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Технологии

Вземи в gLOG
19 Април 16, 10:20 / Автор: CKBB
ASUS представи MG248Q, MG28UQ и MG24UQ
Нови попълнения към серията MG Series гейминг монитори разширяват наличните резолюции от Full HD до 4K UHD и притежават новото ексклузивно софтуерно удобство DisplayWidget
ASUS, марката за геймърски монитори №1, представи MG248Q, MG28UQ и MG24UQ, последните геймърски попълнения в серията ASUS MG Series. MG248Q е 24 инчов Full HD монитор с ултра кратко време за реакция – 1 мс и невероятната честота на сигнала 144 Hz. MG28UQ и MG24UQ са 28 и 24-инчови монитори,  и двата с 4K UHD (3840 x 2160) резолюция. Всички MG Series монитори притежават технологията Adaptive-Sync  за гладки гейминг визуализации, докато новото, ексклузивно удобство ASUS DisplayWidget дава на потребителите бърз достъп до различни настройки на дисплея.

MG248Q: Невероятна честота на обновяване - 144Hz с време за реакция като скоростта на светлината – 1 мс
Създаден за интензивни, забързани игри, ASUS MG248Q е 24 инчов Full HD гейминг монитор с ултра краткото време за реакция от 1 мс, което позволява на потребителите да реагират мигновено на случващото се на екрана. Невероятната честота на обновяване от 144 Hz елиминира смущаващият лаг или бъгване на монитора, докато технологията Adaptive-Sync помага за премахването на накъсването на екрана и промените в честотата на кадрите, за да даде на потребителите непрекъснато изображение и гладка игра.
MG248Q е съвместим с NVIDIA® 3D Vision® 2, за да покаже един нов свят на 3D гейминг (ОК). Има разширени опции за свързаност, включително двойна връзка DVI-D, дисплей порт/DisplayPort (ОК) 1.2, и HDMI (v1.4) порт, така че потребителите могат да го свържат към широка гама от мултимедийни устройства.

MG28UQ и MG24UQ: 4K UHD монитори за висококачествена, детайлна визуализация с качество като на кино салон
Създадени за интензивен графичен гейминг, тези монитори са първите от серията MG, които разполагат с 4K UHD (3840 x 2160) панел за висококачествени, детайлни визуализации. 28-инчовият MG28UQ има наситеност на пикселите от 157 ppi, докато 24-инчовият MG24UQ разполага с похвалните 186ppi за невероятни живи изображения и ясен и чист текст. И двата монитора разполагат с технологията Adaptive-Sync за безпроблемно-плавна игра, което дава на геймърите надмощие в най-новите игри на пазара.
Новите монитори от MG Series са създадени, за да задоволят графичните изисквания на всеки тип геймър. MG28UQ има време за реакция от 1 мс, затова е идеален за забързани игри със стрелба, докато MG24UQ е с IPS панел за широк зрителен ъгъл от 178° за реалистична графика на игрите с минимално изкривяване на цвета.
MG28UQ и MG24UQ дават възможността на потребителите да се насладят на гладко 4K UHD възпроизвеждане на съдържанието, благодарение на честота на обновяване от 60 Hz и вградена поддръжка на 4K UHD през DisplayPort 1.2 и HDMI (v 2.0). В допълнение към широката гама от възможности за свързване, MG28UQ също разполага с два USB 3.0 порта, които зареждат бързо мобилни устройства, докато потребителите играят.

Новата ексклузивна джаджа на ASUS – DisplayWidget за бърз достъп до настройките на дисплея
Ексклузивната джаджа на ASUS DisplayWidget  е интуитивно софтуерно удобство, което позволява на потребителите да управляват по-лесно настройките на дисплея или да конфигурират технологиите на ASUS GameVisual, App Sync™ и Ultra-Low Blue Light. Докато тези корекции могат да бъдат направени чрез менюто с OSD настройките или навигационен джойстик и бутони, ASUS DisplayWidget прави достъпа и управлението на различно настройки много по-бързо и лесно. 
Ексклузивната технология на ASUS GameVisual предоставя 6 предварително зададени режима на дисплея (Scenery, Racing, Cinema, RTS/RPG, FPS, и sRGB), за да отговарят на различните видове игри. Тази уникална функция, е лесно достъпна чрез клавишни комбинации или през менюто за OSD настройки. Всеки режим може да бъде персонализиран чрез допълнителен потребителски режим, пригоден за съхраняването на тези настройки. В допълнение, всички персонализирани GameVisual настройки могат да бъдат запаметени в AXML файл, който може да бъде приложен на всеки идентичен монитор, например от друг потребител.
Синхронизирането на приложенията позволява на потребителите да прилагат специфични ASUS GameVisual режими на индивидуални приложения и да са уверени, че мониторът е в правилният режим, когато тези програми са активни. Потребителите имат и опцията да променят зададените настройки.
DisplayWidget също позволява на потребителите достъп до различни настройки на филтъра за синя светлина. Технологията Ultra-Low Blue Light редуцира количеството на емисиите синя светлина отделено от дисплея и разполага с 4 различни филтъра, които да отговорят на нуждите на потребителя. В допълнение DisplayWidget предвижда шорткът за ориентацията на изображението и го прави удобен за потребителите, които работят върху дълги документи, защото могат да завъртят изображението в портретен режим. 

Подобрения, насочени към геймърите: Технология GamePlus
MG248Q, MG28UQ и MG24UQ разполагат с ексклузивната за ASUS GamePlus клавишна комбинация за подобрения по време на игра, включително настройка на мерника , включване на таймер на екрана, брояч на кадрите (FPS) и функция за хоризонтиране на дисплея. 
Настройката на мерника осигурява 4 различни възможности и има екранен таймер, който потребителите могат да позиционират от лявата страна, за да следят изминалото игрово време. Броячът на кадри позволява на потребителите да проследят колко плавно работи играта. При активиране на функцията за хоризонтиране на дисплея, се появяват 3 подравнителни линии в четирите ъгъла на монитора, за да няма колебания при настройките на множество различни дисплеи. 

Ергономична конструкция с възможност за монтиране на стена
MG248Q, MG28UQ и MG24UQ са специално разработени за маратонски гейминг сесии. И трите монитора са със стойки с ергономични конструкции с пълен наклон на оста за завъртане и регулиране на височината, така че геймърите да ги нагласят според най-комфортната си позиция, за оптимално добра видимост. MG24UQ и MG28UQ могат лесно да бъдат отделени от стойката си, благодарение на ключалка за бързо освобождаване и всички модели могат да бъдат монтирани на стената според стандартите на VESA за спестяване на пространство на бюрото.
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.55