Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Медии

Вземи в gLOG
28 Април 16, 15:16 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Започнаха снимките на трети сезон на „Explore Bulgaria“
Започнаха снимките на трети сезон на „Explore Bulgaria“. Премиерата на новия сезон ще бъде на 24 май от 21:30 ч. по National Geographic Channel
София, България – National Geographic Channel (NGC) България в партньорство с ОББ за трета поредна година ще осъществят проекта „Еxplore Bulgaria“. Той обединява телевизионния ефир и онлайн платформите на Nat Geo и е разработен специално за българските зрители. Снимките на телевизионната поредица вече започнаха, а излъчването на премиерния епизод ще бъде на празничната за всички българи дата 24 май от 21:30 ч.

Третото издание на проекта отново е реализирано изцяло в България. Експедицията през новия сезон ще бъде основно в Родопите и ще представи най-вече историите на самите изследователи, както чрез материалите, събрани от тях, така и чрез ретроспективни интервюта с четиримата, които ще бъдат заснети след приключването на експедицията.

 „Определено сме горди, че трети път ще реализираме изключително качествен проект с изцяло локално съдържание, предназначено за българските зрители“, каза Красимир Николов, старши вицепрезидент за Централна и Източна Европа на FOX Networks Group. „Explore Bulgaria“ отново е покана да преоткрием заедно нашата прекрасна страна и отново дава възможност за изява на българския талант по National Geographic Channel“, допълни той.

„С радост заставаме зад този уникален проект за трета поредна година. Подкрепяме „Explore Bulgaria“ не само защото чрез него даваме възможност на всички да се докоснат и оценят българската природа и забележителности, но и защото високо оценяваме устойчивите начинания и креативността, а този проект е съчетание именно на тези качества“, коментира Александър Георгиев, началник управление „Банкиране на дребно“ на ОББ, като пожела на изследователите и зрителите още по-вълнуващо и запомнящо се пътешествие.

В третия сезон на проекта познатите лица на „Explore Bulgaria“ – авантюристката Мая Стоилова, олимпиецът Георги Палазов, археологът Надежда Карастоянова и биологът Васил Попов ще се впуснат в изследователско пътешествие из Югозападна България, за да покажат нови интересни места и истории. В предстоящия сезон на поредицата преходът им повече от всякога ще се превърне в експедиция в търсене на неизследвани места в България. Сред локациите, които ще посетят, са село Влахи, Асеновград, платото Белинташ в Родопите, Триград, светилището Харман кая и красивото малко градче Маджарово. „Explore Bulgaria успя да се докаже като еталон за качество в българските реалити формати. Щастливи сме, че в трети сезон ще развием и надградим утвърдената марка с нови, вълнуващи елементи на roadmovie, по-лични преживявания и истинска изследователска експедиция“, сподели Мартичка Божилова от продуцентска компания АГИТПРОП.

Четиримата изследователи ще пътуват с кемпер. Той ще служи като базов лагер, когато те поемат с колелата си по тесните вити пътеки или когато се спускат в пещери. Кемперът ще бъде и мобилна лаборатория, където изследователите ще анализират събраните данни. Неформалният лидер на групата отново ще бъде Георги Палазов, с Мая и Надежда като партньори в мисията и Васил като човека от лабораторията, който винаги се справя с някакво ново предизвикателство.

Тази година проектът е подкрепен от Обединена българска банка като ексклузивен партньор. Банката застава зад „Explore Bulgaria“ за трета поредна година.

За АГИТПРОП
Компанията за реализация на творчески проекти в областта на кино, телевизионното и видеопроизводството е създадена през 1997 г. от Борис Мисирков и Георги Богданов, едни от най-утвърдените български оператори и фотографи. Мартичка Божилова е продуцент в АГИТПРОП от 1999 г. През 2012 г. тя заема 49-о място в класацията „100-те най-влиятелни жени” на в-к „Капитал” и в топ 7 на най-влиятелните българи – визионери в творческия сектор на сп. „Форбс”. АГИТПРОП снима своите документални филми на най-невероятни места - от остров Персина на р. Дунав до известния ромски “Титаник” – бл. 20 в Ямбол; от планините Синай и Арарат до остров Малта и Буркина Фасо. Компанията е продуцирала множество филми, главно документални, които са били представяни и са печелели награди на най-престижните световни фестивали като Кан, Берлинале, Торонто, Сънданс, Амстердам, Лондон и много други. АГИТПРОП е продуцент и на първите оригинални български продукции за HBO и е една от малкото независими продуцентски компании в България с трайно присъствие на европейския филмов пазар. АГИТПРОП е продуцент на множество социални, образователни и рекламни кампании.

За National Geographic Channels
National Geographic Channels са отделите за телевизия и продукция на National Geographic Partners, съвместно предприятие на 21st Century Fox и National Geographic Society. Като световни лидери в предаванията за наука, приключения и изследвания, каналите включват National Geographic Channel (NGC), Nat Geo WILD, Nat Geo People и Nat Geo MUNDO. Освен това те управляват вътрешното подразделение за продукция National Geographic Studios. Каналите подкрепят стремежа на National Geographic Society към открития, опазване на природата и обучение с увлекателни иновативни предавания и първокласни таланти от целия свят, а приходите им допринасят за мисията на организацията. NGC достига до повече от 440 милиона домакинства в 171 държави и се излъчва на 45 езика, a Nat Geo WILD се разпространява в 131 държави на 38 езика. National Geographic Partners са водещи в социалните медии с повече от 250 милиона почитатели на страниците си. Само във Facebook NGC има над 55 милиона последователи. За повече информация посетете 
www.natgeotv.com.

За Обединена българска банка:
Учредена през 1992 г. след сливането на 22 български регионални търговски банки, Обединена българска банка е първият и най-мащабен консолидационен проект в българския банков сектор. Развиваща широкообхватно портфолио от продукти и услуги за индивидуални и бизнес клиенти, Банката застава активно и зад обществено значими проекти в сферата на културата, изкуството, историята, науката и спорта. ОББ подкрепя проекта „Explore Bulgaria“ от самото начало, вярвайки, че в него се срещат по оригинален начин любовта и грижата за българската природа и културно наследство.

За Контакти:M3 Communications Group, Inc.


Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1181