Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

Вземи в gLOG
00 00, 00:00 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Forbes: pCloud е най-иновативната е-бизнес компания за 2016 г.
Forbes: pCloud е най-иновативната е-бизнес компания за 2016 г.
Forbes България обяви pCloud за най-иновативна е-бизнес компания в страната за 2016 г. Наградата бе връчена на годишната церемония на E-volution Awards, които се организират от световно признатата медия. Компанията за облачни услуги бе отличена за своите две функционалности – pCloud Drive и pCloud Crypto. Комбинацията от двете услуги дава възможност на потребителите да съхраняват своите файлове в облака при максимална защита и без да използват паметта на устройствата си.

„Гордеем се, че спечелихме първото място за иновации на този престижен конкурс – сподели Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud. – Дължим този успех на екипа ни и на нашите над 4 млн. потребители от цял свят. Именно те ни предизвикват постоянно да надскачаме целите си, да разработваме иновативни решения, да се развиваме.“

За трета година списание Forbes организира наградите E-volution Awards, с подкрепата на E-act Creative Digits, събирайки целия дигитален пазар, за да отличи най-иновативните съвременни практики в информационните технологии.

За pCloud
pCloud е швейцарска компания, предоставяща решения за съхранение и споделяне на файлове в облака с възможности, които правят контрола над информацията по-лесен от всякога. Продуктите за крайни клиенти и за бизнеса са изцяло създадени от доказан екип български специалисти със забележителен принос в IT сферата. За по-малко от три години pCloud достигна ниво, конкурентно на световните лидери в бранша. pCloud може да се похвали с 4 млн. потребители от цял свят.

Сред уникалните функционалности на компанията са pCloud Drive, pCloud Crypto, богатите възможности за споделяне на файлове чрез Upload и Download линкове, автоматично синхронизиране на файловете и много други.

Можете да свалите pCloud от App Store, Google Play и 
www.pcloud.com.
За повече информация относно pCloud, моля посетете 
www.pcloud.com.

За Контакти:M3 Communications Group, Inc.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

11.158