Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

Вземи в gLOG
27 Април 16, 15:29 / Автор: Proximity Sofia за Samsung
Samsung Electronics отбеляза седма поредна година като лидер на пазара на диджитал сайнидж решения
София, България – 27 април 2016 г. – За седма поредна година Samsung Electronics е пазарен лидер при диджитал сайнидж решенията по отношение на брой продажби. Наскоро обявените данни от IHS, водещ източник на информация и анализи по отношение на дисплей технологиите, ратифицира лидерската позиция на Samsung, която компанията заема още от 2009 г.
София, България – 27 април 2016 г. – За седма поредна година Samsung Electronics е пазарен лидер при диджитал сайнидж решенията по отношение на брой продажби. Наскоро обявените данни от IHS, водещ източник на информация и анализи по отношение на дисплей технологиите, ратифицира лидерската позиция на Samsung, която компанията заема още от 2009 г.

Добрите резултати на Samsung през 2015 г., показват продължаващата тенденцията, която Samsung поддържа през последните няколко години. Глобалните клиентите търсят все по-динамични решения, които привличат вниманието на потребителите. Поради тази причина Samsung продължава да развива своите технологии и да се възползва от растящото търсене на високопроизводителни дисплеи, които работят в различни търговски среди.

Според доклада на IHS „Public Display Market Tracker Q1 2016“, Samsung има 28,8% пазарен дял при продажбите на диджитал сайнидж решения. Това е ръст за компанията, която имаше пазарен дял от 26,9% през 2014 г. (Източник на данните: IHS Public display market tracker, Product Definition: Public display + Public display TV.)

„Samsung е компанията създала някои от най-брилянтните иновации при дисплеите и ние вярваме, че непрекъснатото въвеждане на иновации ще доведе както нашия, така и бизнеса на нашите клиенти до нови висини,“ каза Сеог-ги Ким, старши вицепрезидент на Visual Display Business на Samsung Electronics. „Най-новите данни на HIS показват годините на усърдна работа и отдадеността ни да осигурим на нашите партньори инструментите, които са им необходими, за да създадат поглъщащо и персонализирано преживяване за техните клиенти. Ние очакваме да задържим нашата позиция като глобален лидер при дигиталните дисплеи и в бъдеще.“

Портфолиото SMART Signage на Samsung предлага широк избор от интерактивни и информационни дисплеи, които са специално създадени, за да осигурят пълно решение за различни индустрии – правителствен сектор, образование, хотелиерство и ресторантьорство, здравеопазване, финансови услуги и търговия на дребно. Тези технологии увеличават сътрудничеството и продуктивността, докато в същото време предлагат много ефективни визуални решения при потребителските дисплеи, сред които са:

 - LED Signage – използва напредничавата технология на Samsung за обработка на видео сигнала и технологии за преоразмеряване на съдържанието (upscaling). Тези дисплеи комбинират богат избор от размер и LED качество на картината, за да предложат на клиентите ясна и четивна картина както във вътрешни помещения, така и за външна употреба.

 - SMART Outdoor Signage – серията OHD SMART Signage предлага брилянтна картина при външна употреба. Тези ярки дисплеи с висок контраст осигуряват картина с високо качество и 24/7 надеждност, която намалява разсейването на потребителите без значение от атмосферните условия.

 - Видеостени – решения, които могат да се настроят за работа във всяка комбинация и форма. Тези дисплеи елиминират вариациите при цветовете и промените в картината, за да осигурят въздействаща картина в широк формат. През 2015 г. Samsung представи видеостената с най-тънката рамка на пазара, за да елиминира визуалното разсейване и да приковава вниманието на публиката.

 - Интерактивни бели дъски (IWB) – мултимедийните дисплеи на Samsung позволяват споделяне на съдържание в реално време и разширяване на възможностите за интерактивна комуникация в заседателни зали и класни стаи. Тези интерактивни бели дъски са сензорни и поддържат както управление със стилус, така и чрез докосване.

За да научите повече за портфолиото SMART Signage на Samsung, моля, посетете този линк: 
www.samsung.com.

За Контакти:Мартин Маев

Proximity Sofia за Samsung
T: 02 865 11 38
@: 
martin.maev@proximitysofia.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0989