Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

Вземи в gLOG
27 Април 16, 15:30 / Автор: Weemss
Българският софтуер за управление на събития Weemss с нова услуга
Софтуерът за организиране на събития и продажба на билети онлайн Weemss разширява възможностите си с добавяне на услуга за управление на конкурси, наречена Awards Management.
Софтуерът за организиране на събития и продажба на билети онлайн Weemss разширява възможностите си с добавяне на услуга за управление на конкурси, наречена Awards Management.

Weemss е на пазара от две години, но вече може да се похвали с клиенти от 98 държави на 6 континента, като всичко това е постигнато без външно финансиране от фондове и от т.нар. стартъп акселератори и бизнес ангели, подчертаха от разработчика.

С новата услуга Awards Management всеки може да организира конкурс онлайн, да приема всякакъв вид информация и файлове за участие, както и онлайн плащания. Софтуерът също така предлага модул за гласуване и оценяване на участиятa, с подробна статистика и експорт на данни.

Добавянето на услуга за управление на конкурси е част от плана на фирмата да направи Weemss решение за управление на всякакъв тип събития. Следващите услуги ще бъдат продажба на билети с резервирация на места, управление на изложения и възможност за създаване на повтарящи се събития, като театрални постановки, спортни и музикални събития.

„През последното тримесечие имахме растеж от 35% спрямо предходния период, което допълнително ни стимулира да започнем трансформацията на Weemss от софтуер за продажба на билети онлайн към решение за управление на всякакъв тип събития”, сподели Ованес Ованесян – създател и изпълнителен директор на Weemss.

Софтуерът е безплатен за безплатни събития и конкурси, а при платени събития таксата е в размер на 2,5% и 3,5% (за конкурси) от цената на регистрацията, която се прилага само след продажба.
За Контакти:Димитър Тошков
Имейл: 
dimitar@weemss.com
Телефон: 
+359 889 271 133

Източник: http://weemss.com/press/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1729