Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Търговия

Вземи в gLOG
27 Април 16, 15:34 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Реновираният магазин BILLA в Централна гара отвори врати за клиенти
Супермаркетът предлага удобен и лесен достъп до свежи и качествени хранителни продукти на ниски цени
BILLA България направи официално откриване на напълно обновения си магазин в столичната Централна гара. Редица нововъведения пък ще изненадат забързаните пристигащи и заминаващи пътници от цялата страна и чужбина.

И в този BILLA магазин клиентите ще могат да закупят пресен и топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути. Реновираният супермаркет ще предложи и апетитни грил специалитети, приготвени на място пред очите на посетителите си, както и висококачествена жива бира. Специално място в магазина е отделено на зоната със свежи плодове и зеленчуци, грижливо отгледани в над 200 градини в България от доказани български производители.

„С огромно нетърпение очаквахме магазинът ни в Централна гара отново да отвори  врати. Към момента имаме 102 магазина BILLA в страната. За нас този брой показва огромното доверие, което клиентите ни гласуват вече 16 години и разбира се ни мотивира да продължим да предлагаме качествени стоки, богат асортимент и атрактивни седмични промоции и отстъпки“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Реновираният магазин се отличава с модерен дизайн, голямо разнообразие от свежи и пресни продукти и удобно аранжиране на стоките. Специалната локация на търговския обект ще позволи на всички български и чуждестранни гости на София да се възползват от качествените стоки и изгодните предложения в BILLA.

REWE International AG оперира с близо 2500 магазина в Австрия чрез търговските марки BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG. Тя е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с хранителни и козметични продукти и е един от най-големите работодатели в страната, осигурявайки работа на над 41 000 души. Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В Австрия REWE International AG притежава широка гама от добре познати собствени марки, като например Ja! Natürlich, clever, Wunderlinge, Da komm ich her!, VegaVita, Chef Menü, Wegenstein и MY. Компанията оперира и в сферата на туризма чревз BILLA Reisen, JAHN REISEN и Transair (MEKRUR IHr Urlaub, PENNYreisen and BILLA-Vorteilsreisen).
От своята централа във Винер Нойдорф, REWE International AG не само управлява своя бизнес в Австрия, но също така чрез марката BILLA, REWE Group управлява супермаркет бизнеса си в 7 държави от Централна и Източна Европа: България, Хърватия, Чехия, Румъния, Русия, Словакия и Украйна. В Австрия и в други страни REWE International AG е назначила над 75 500 души в около 3600 магазина. През 2015 г. генерираният оборот на компанията възлиза на 12,54 млрд. евро.

BILLA България  е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. В класацията на в. „Капитал“ – „Най-големите 100 български компании“, BILLA България е сред първите 30. Компанията е и сред най-големите чуждестранни фирми у нас.

На Европейските бизнес награди компанията е отличена като „Национален шампион“ в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“.

Веригата е представена в 35 града в страната със 102 магазина. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети.

BILLA въведе успешно и ритейл иновации в магазина си на бул. „България“ в София, превърнал се в образец за качество, свежест, разнообразие и удобство. Само там ексклузивно за страната е представена най-голямата и успешна на австрийския пазар биомарка Ja!Natuеrlich.

Компанията успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с местни производители в рамките на различни програми за развитие на регионите.

За Контакти:M3 Communications Group, Inc.


Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1002