Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Общество

Вземи в gLOG
05 Май 16, 13:54 / Автор: APRA Porter Novelli
КУЧЕНЦАТА В ПЛОВДИВ ТРЪГНАХА НА УЧИЛИЩЕ
PURINA® PRO PLAN® инвестира в обучението на домашните любимци и правилното хранене
На 23 април новооткритата площадка за домашни любимци, изградена от PURINA® PRO PLAN® в парк Лаута, Пловдив, се превърна в класна стая. Стопани и техните четириноги любимци се събраха на училище за кученца до 1 годинка, организирано от  производителя на храни за домашни любимци PRO PLAN® с подкрепата на Община Пловдив.

През 2016 г. PURINA® инвестира в изграждането на специализирани площадки за кучета в градовете Пловдив, Варна, Бургас и София. В сътрудничество с общините, марката се фокусира и върху здравата и пълноценна връзка между домашните любимци и техните собственици, организирайки училища за кученца до 1 годинка в изброените градове.

Професионалните треньори от Център за обучение на кучета "ДЕЯ" дадоха ценни съвети на стопаните и отговориха на всички въпроси, свързани с правилните методи на възпитание. Първи стъпки в научаването на основните команди направиха и няколко кученца, спасени от пловдивската неправителствена организация Анимал Хоуп. Гостите на събитието заедно с домашните им любимци имаха възможност да се запознаят с основите на балансираното хранене и активното движение при кучетата. Организаторите бяха подготвили вкусни лакомства, игри и награди специално за четириногите приятели. За финал кучетата от „ДЕЯ” направиха впечатляващи демонстрации на трикове и показаха на всички до какви резултати могат да доведат търпението и любовта към животните.

Като част от най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот „Живей Активно!, PURINA® се включва в инвестиционната програма за развитие на обществото на Нестле България.

За Контакти:APRAPN

Източник: https://jiveiaktivno.bg/novini/kuchencata-v-plovdiv-tragnaha-na-uchilishte

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1008