Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Технологии

Вземи в gLOG
19 Май 16, 14:12 / Автор: CKBB
ASUS представи изцяло новата гама дънни платки X99 и ROG Strix
Последните X99 дънни платки се отличават с впечатляваща естетика и напреднала персонализуема гъвкавост, за постигането на невероятно представяне с новия Intel Core i7 процесор за сокет LGA 2011-v3.
•    Следващо поколение дънни платки X99, готови за новия сокет LGA 2011-v3 с Intel Core i7 процесори, и предоставящи зашеметяващ избор на геймърите, графичните професионалисти и DIY любителите
•    Снабдени с ексклузивните ASUS характеристики и персонализации, включително 5-Way Optimization, Aura RGB подсветка и подсилени SafeSlot
•    Новите ROG Strix и ROG Strix X99 Gaming предлагат на геймърите един смел дизайн с ярки цветове, които канализират духа на жесток индивидуализъм


ASUS и ROG представиха ASUS Signature X99-Deluxe II, X99-A II и X99-E, заедно с ROG Strix X99 Gaming, от последната ROG Strix Series линия - за изцяло новите ATX дънни платки, базирани на Intel® X99 чипсет и снабдени с ексклузивни технологии, за да увеличат потенциала на новия Intel Core™ i7 процесор за сокет LGA 2011-v3.
Коментирайки новата продуктова линия, Джо Шией, Корпоративен вицепрезидент и Генерален мениджър на бизнеса с дънни платки на ASUS заяви: “Нашите дънни платки X99 спечелиха награди от много уважавани издания и редактори от цял свят, като ASUS e отличавана постоянно за марка номер 1 при дънните платки. Ние се стремим да предлагаме най-продаваните, лесни за използване, стабилни и надеждни дънни платки изатова ги наричаме най-добрите. Горди сме да представим нашите изцяло нови дънни платки X99, позволяващи на потребителите да персонализират своето преживяване и да оптимизират представянето, по начини, които просто не са възможни с която и да е друга марка дънни платки".

Премахване на границите: Напреднало, всепризнато наследство за максимална производителност и стил
Най-продаваната и награждавана гама дънни платки ASUS X99 Signature се завръща, за да надскочи границите на PC хардуер-а отвъд общоприетите лимити, добавяйки много нови характеристики и технологии, както и  да подобри представянето и естетическия вид — позволявайки на PC-билдърите да създадат собствени платформи за своите най-добри конструкции.
Характеристиките, на новата дънна платка X99 Signature, включват пионерския OC Socket, който дава на CPU и DDR4 производителност, отвъд всички очаквания, и изключителната 5-Way Optimization за овърклок и охлаждане на 1 клик разстояние. С усъвършенствания Fan Xpert 4, дънната платка X99 Signature, повишава потребителското охлаждане до нови висоти, с възможност за откриване на PWM/DC вентилаторите на всички хедъри, използва високоамперни вентилатори и контролира помпите за водно охлаждане както софтуерно, така и в приветствания от медиите ASUS UEFI BIOS.
Новите дъна ASUS Aura също разполагат и с вградена RGB подсветка и 4-pin LED-лента с хедър , за да създадете впечатляващи светлинни ефекти - всички се синхронизират лесно с все по-голямото портфолио от Aura ASUS хардуер.
Последното поколение дънни платки X99 Signature са оборудвани с ASUS SafeSlot. Този преоткрит, подсилен PCIe слот използва нов формовъчен процес за здраво закрепване на слота и подсилване на метала за по-добро задържане - 1.6 пъти и устойчивост на срязване до 1.8 пъти .
Последното поколение свързаност, е също основна тема на обновената X99 Signature серия, с двойни U.2 и M.2 слотове, за да се включи в 32Gbps на PCIe® честотна лента, 3x3 802.11ac Wi-Fi , и USB 3.1 Type-A и обратимо Type-C. X99-Deluxe II също включва ASUS ThunderboltEX 3 - бърза за поставяне карта, увеличаваща скоростта на трансфер до 40Gbps.

ROG Strix X99 Gaming: Присъедини се към Republic, освободи бунтовника в себе си
ROG Strix е новобранецът в Republic of Gamers - и ROG Strix X99 Gaming е първата ROG Strix дънна платка. ROG Strix X99 Gaming доставя висока производителност, иновативност и сигурна динамика, за да позволи на геймърите да освободят бунтовника в себе си, с удебелена конструкция и ярки персонализуеми цветове, които канализират духа на  жесток индивидуализъм.
ROG Strix X99 Gaming притежава великолепна геймърска естетика, която дава възможност на страстните геймъри да осветяват компютрите си с многоцветно великолепие. Десет LED ефекта могат да бъдат персонализирани с ASUS Aura, интуитивният софтуер за управление на светлините за вградените RGB LED и разполагащ с RGB ленти, чрез интегрирания 4-pin RGB -лентов хедър, което позволява лесна персонализирация на осветлението и перфектна синхронизация. Включени стикери, позволяват на геймърите да подбират в тон светлинните ефекти, спрямо дизайна и декорацията на кутията.
ROG Strix X99 Gaming е създаден за гейминг с технологиите SupremeFX, Sonic Radar II, Intel Ethernet и GameFirst. Екранираната SupremeFX доставя безупречно висококачествено аудио със забележителните 115dB съотношение сигнал-шум (SNR), за най-добър звук по време на игра в слушалките или на високоговорителите. Sonic Radar II разполага със стелт наслагване, което показва какво правят противниците и съотборниците на бойното поле, докато турнирното ниво на Intel Gigabit Ethernet има сериозното двойно предимство на намаляване на прегряването на CPU и предлага изключително висока TCP и UDP пропускателна способност, значително намалява натоварването на процесора, за да се освободи енергия за играта. Изцяло новата GameFirst IV оптимизира мрежовия трафик за по-бърз онлайн гейминг, без лаг — помагайки на геймърите да доминират с епична бързина и ловкост.
За постигане на максимална ефективност, ROG Strix X99 Gaming разполага и с 5-Way Optimization за автоматичен тунинг на 1 клик разстояние, включително Fan Xpert 4 за максимално охлаждане и контрол и OC Socket за максимален DDR4 и производителност на процесора.
Gamer’s Guardian предоставя истинска защита на ROG Strix X99, включително изцяло новия ASUS SafeSlot, и предлага брилянтна защита, висококачествени компоненти и смарт DIY характеристики. ROG Strix X99 също доставя страхотен трансфер на данни, с вградените U.2, USB 3.1 Type-A и C, M.2, 2x2 Wi-Fi с MU-MIMO. Уникалната интелигентна технология RAMCache ефективно кешира цялото устройство за съхранение, за да зареди любимите игри и приложения с главоломна скорост.

Ултра бърз трансфер: ThunderboltEX 3 add-on карта увеличава скоростта до 40Gbps
Новите дънни платки ASUS Signature X99-Deluxe II, X99-A II, X99-E и ROG Strix X99 Gaming поддържат ThunderboltEX 3, сертифицирана карта от Intel - Thunderbolt™ 3, която позволява спиращи дъха двупосочни скорости до 40Gbps — четири пъти по-бърз кабелен трансфер на данни от този при останалите PC, видео с два пъти по-висока честота 60Hz за последните 4K UHD модели дисплеи. Thunderbolt 3 също така поддържа верижно свързване на до шест устройства и има обратим USB Type-C конектор за съвместимост с най-новите USB 3.1 Type-C устройства. Той също така поддържа и USB Power Delivery спецификация за бързо зареждане с висока мощност до 36W. ThunderboltEX 3 е включена с X99-Deluxe II.

EZ DIY Kit: За безпроблемен DIY опит

ASUS насърчава DIY любителите и се грижи усърдно, за да им даде най-доброто изживяване при сглобяването на техните платформи. EZ DIY Kit включва 45 в 1 отвертка с ергономична дръжка с корпус, който не се пързаля, която е подходяща за широк кръг от елементи. Комплектът включва подвижен и пневматичен ASUS VGA държач, който осигурява поддръжка за до три тежки видеокарти, за да се предотврати увреждане на слотовете и огъване на дънната платка. Държачът има гладка повърхност и множество настройки на височината за лесен монтаж. DIY Kit EZ е достъпен за закупуване отделно.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0988