Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Общество

Вземи в gLOG
01 Юли 16, 10:38 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Максим Бехар с дипломатическа награда за принос към Африка
Максим Бехар, почетен генерален консул на Република Сейшели в България получи дипломатическа награда за принос към Африка.
Максим Бехар, почетен генерален консул на Република Сейшели в България получи дипломатическа награда за принос към Африка. Н. Пр. Ванеса Калвърт, посланик на Южна Африка в България, изненада Максим Бехар с награда за приноса му към популяризиране на африканската култура и за работата му за развитие на икономиката и туризма на Република Сейшели на прием по случай 40-годишнината от обявяването на независимостта на островната държава.

„От името на Групата на африканските посланици, ръководители на мисии и почетни консули в България, за мен е огромна радост да поднеса тази награда на г-н Бехар, който ежедневно работи за представянето на нашата култура и подобряването на имиджа на африканските държави в България и по цял свят“, сподели Н. Пр. Ванеса Калверт.

„Благодаря на Групата на африканските посланици за това признание. Република Сейшели е изключителна държава – приятел на България и най-красивото място, което може да посетите. Щастлив съм, че общите ни усилия за популяризирането и развитието на Африка и в частност на Република Сейшели, са оценени и се надявам заедно да продължим да работим в тази посока“, каза Максим Бехар, почетен генерален консул на Сейшелите у нас.

Сред гостите, присъствали на събитието, бяха Славчо Атанасов - председател на Комисията по култура и медии, Н. Пр. г-жа Ирит Лилиан - посланик на Израел, Н. Пр. Димостенис Стоидис - посланик на Гърция, Н. Пр. Ана Мария Сампайо Фернандес - посланик на Бразилия, Н. Пр. Латифа Ахарбаш - посланик на Кралство Мароко, Н. Пр. Ставрос Августидис - посланик на Кипър, представители на други дипломатически мисии и бизнеса, както и популярни личности.

За Почетното генерално консулство на Република Сейшели

Почетното генерално консулство на Република Сейшели в България е създадено през юли 2004 г. с решение на Министерството на външните работи на Република България.

В края на 2015 г. президентът на Република Сейшели Джеймс Мишел реши да повиши длъжността на г-н Максим Бехар след 12 години изпълнение на функцията на почетен консул, избирайки го за генерален консул, като подписва консулски патент.

Седалището на Генералното консулството е разположено в София, а консулският му окръг обхваща територията на цяла България. Генералното консулство на Република Сейшели в България е член на Консулската асоциация и е сред основателите на Групата на африканските дипломати у нас.

За Контакти:M3 Communications Group, Inc.

Източник: (Уебстраница):M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.098