Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Медии

Вземи в gLOG
01 Юли 16, 10:39 / Автор: Списание БИОГРАФ
Роки 40 години по-късно в юлския “Биограф”
Поредната книга в комплект към списанието съдържа избрани творби на Стендал
Силвестър Сталоун, който на 6 юли празнува 70-годишен юбилей, е звездата от корицата на новия “Биограф”, който вече е на пазара. Списанието отделя 18 страници на актьора-сценарист, който преди четири десетилетия създаде един от най-обичаните герои в световното кино – боксьора Роки Балбоа. В богато илюстриран очерк изданието проследява целия житейски път и кариерата на Сталоун, без да премълчава и критичните моменти в тях.
Томче с избрани творби от френския писател Стендал е поредната литературна класика, която излиза в комплект с най-голямото българско списание. Общата цена на пакета заедно с книгата отново е на промоционалната цена от 8 лева.
Наред със Сталоун друг любимец от големия екран, който е подробно представен в новия “Биограф”, е англичанинът Хю Грант. Списанието предлага и ексклузивно интервю с естрадната легенда Нана Мускури, както и с българската царица на шлагерите Мая Нешкова.
Сред акцентите в броя е ексклузивният репортаж от атонския манастир Есфигмен – отлъчена от Вселенската патриаршия православна обител, чиито монаси вече 45 години живеят в пълна изолация от останалия свят. Материалът е илюстриран с уникални снимки на фотографа Любомир Асенов, които виждат за пръв път бял свят.
Голям биографичен очерк в юлския “Биограф” е посветен на Петър Димков, наричан от признателните си пациенти и последователи просто Лечителя. Списанието помества и изповедално интервю на новата лидерка на БСП Корнелия Нинова, разговор с музиканта Румен Бояджиев от ФСБ и с популярната радиоводеща от близкото минало Божана Димитрова. Специален футболен очерк пък разказва за героите и сензациите от предишните европейски първенства.

За Контакти:
editorial@biograph.bg

Източник: www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0968