Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Общество

Вземи в gLOG
04 Юли 16, 09:49 / Автор: Майкрософт България
MICROSOFT В ПОДКРЕПА НА ТАЛАНТА
Устройства и решения на компанията с „роля“ в България търси талант.
Microsoft България подкрепи таланта в 5-тия юбилеен сезон на един от най-гледаните реалити формати у нас – „България търси талант“. Креативността, вдъхновението и инициативността, независимо от възрастта, уменията и начина на изява са качества, които компанията активно насърчава. Microsoft подкрепи талантливите българи по пътя към реализацията на техните мечти, осигурявайки технологии, които вдъхновят за нови постижения с решения за гъвкавост, продуктивност и мобилност.
По време на живите излъчвания талантите, независимо че част от тях бяха далеч от своите близки, имаха възможност да споделят своите вълнения, успехи и важни моменти, благодарение на универсалното приложение за споделяне, съобщения и обаждания Skype. В полуфиналната фаза от шоуто изгряващите звезди не само бяха свързани с близките си, които не са до тях, но и имаха възможност да запазят спомен от незабравимите моменти зад кулисите с високоефективната камера на новите мобилни устройства Lumia 950.
Въпреки широко разпространено мнение, че качествените снимки изискват специализирана, сложна и мощна техника, Lumia 950 доказва, че може да бъде достоен конкурент във възпроизвеждането на образи с изключително високо качество. 20 MP-та сензорна камера на смартфона улавя дори и най-малкия детайл, независимо от условията на околната среда. Благодарение на възможността за ръчна промяна на настройките по време на снимане и оптичната стабилизация, всеки образ може да бъде пресъздаден с впечатляваща прецизност. Lumia 950 има кристално чист екран и е снабден със сменяема батерия, която се зарежда за по-малко от час. По-активните таланти, които бяха непрестанно в движение, се възползваха и от платформата Microsoft Continuum, която превръща телефона в проектор с голям екран и устройство с голяма производителност. Чрез докинг станция телефонът може да се свърже към монитор или телевизор и да се използва като компютър. Така участниците можеха бързо и лесно да отметнат неотложни задачи, след което да продължат пълноценно да се подготвят за представянето си.
С „роля“ в предаването бяха и елегантните и съвременни модели от награждаваната линия лаптопи Acer Aspire Switch 2-в-1. Acer Switch 12 S е с 12,5-инчов дисплей и гъвкав дизайн 2-в-1, който работи с Windows 10 и може лесно да се използва в 4 режима – лаптоп, таблет, дисплей и режим на стойка, правейки го идеалното преносимо устройство както за участниците и водещата, така и за екипа по време на живите предавания. Тънки, леки и здрави, Aspire Switch 10 E и Switch 10 са създадени, за да са лесно преносими. Те съчетават в едно Microsoft Windows® базиран ноутбук и таблет, а дизайнът с магнитна панта осигурява лесно прикрепване и опция за превключване на ползването между четири различни режима: ноутбук, pad, display и tent. Така участниците в „България търси талант“ можеха да създават съдържание и да използват различни приложения за продуктивност, да сърфират в интернет и да гледат предаването на живо дори и зад кулисите, като същевременно споделят вълнението си с приятели и близки.
За Майкрософт
Основана през 1975 г., Майкрософт (Nasdaq “MSFT”) е световен лидер в развитието на софтуер, услуги и решения, които помагат на хората и бизнеса за пълна реализация на техните възможности.

За Майкрософт България
През 1999 г. Майкрософт открива свой офис в България. Майкрософт България е най-големият частен инвеститор в българското образование с годишни инвестиции от над 200 000 долара в проекти, насочени към професионално развитие на учители, иновативни училища, онлайн платформа за комуникация и сътрудничество, подкрепа за успешна кариера на млади хора. Сред най-успешните проекти на компанията в областта са Imagine Cup, DigiGirlz, Bizspark, DreamSpark, Office365 за EDU и други.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1263