Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Технологии

Вземи в gLOG
07 Юли 16, 10:37 / Автор: Smart Point
Топ мобилни аксесоари за успешна ваканция
TP-LINK, водещ разработчик и доставчик на мрежови решения за дома и малкия и среден бизнес, разширява портфолиото си от аксесоари за мобилни устройства на българския пазар. Сред тях са два нови модела външни батерии с капацитет 6700mAh и 15600mAh, две HD видеокамери за наблюдение и преносими тонколонки Groovi Ripple с мощност 4W и технология RealSound за незабравима ваканция.
TP-LINK, водещ разработчик и доставчик на мрежови решения за дома и малкия и среден бизнес, разширява портфолиото си от аксесоари за мобилни устройства на българския пазар. Сред тях са два нови модела външни батерии с капацитет 6700mAh и 15600mAh, две HD видеокамери за наблюдение и преносими тонколонки Groovi Ripple с мощност 4W и технология RealSound за незабравима ваканция.

TL-PBG6700 е външна премиум батерия с ултра компактен дизайн за супер бързо зареждане и презареждане. Батерията LG, част от поредицата Powerbank Vivid, осигурява по-дълъг живот на устройството; има 500 цикъла на зареждане и разширен капацитет дори и при ниска температура, като по този начин осигурява с до 30% повече заряд, дори и в студено време. С батерията предотвратявате загубите на енергия и зареждате едновременно няколко устройства за по-кратко време. TL-SE PBG6700 презарежда iPhone SE 3.5 пъти, iPhone 6s- 3.3 пъти, Galaxy S7 почти 2 пъти и iPad mini4 веднъж. С помощта на технологията за интелигентно зареждане TP-LINK Smart Charging, можете да зареждате утройствата си с 65% по-бързо и да намалите с до 40% времето си за зареждане. Напълно зарежда iPhone 6s само за 150 минути, докато с оригинално зарядно Apple Classic са необходими 250 минути. Пълно зареждане на батерията трае само 2,4 часа на 5V / 2A вместо 4.5 часа на 5V / 1A. Батерията разполага с шест функции за сигурност, като предпазва устройството от късо съединение, свръхнапрежение, прегряване, претоварване. Батерията предлага разширена съвместимост с IOS, Android и Windows и повечето преносими устройства зареждани чрез USB. TL-PBG6700 ще е налична за закупуване в България от август 2016 на цена от 49 лв с ДДС.

8 зареждания за iPhone SE с TL-PB15600

С подобни характеристики, но с много по-висок енергиен капацитет от 15600mAh е проектираната за дълги пътувания батерия TL-PB15600. TL-PB15600 поддържа до 8,2 зареждания за iPhone SE, 7,7 зареждания за iPhone 6s, 4,4 зареждания за Galaxy S7 и 2,6 за iPad mini 4. Батерията се зарежда напълно за 5,8 часа на 5V/1A, или за 13,3 часа на 5V/1A. Устройството е снабдено с фенерче, подходящо за тези, които обичат да къмпингуват. Продуктът ще се предлага на пазара през август на цена от 69 лева с ДДС.

За една спокойна почивка и за да не се страхувате, че къщата може да стане обект на нежелани гости, TP-LINK ви предлага две нови облачни Wi-Fi N150 Mbps камери за видеонаблюдение: моделиет NC219 и NC230. И двете камери заснемат в HD формат и предоставят ясни и детайлни изображения, H264 компресия за стрийминг на видео без да се налага използването на широка честотната лента. Камерите се инсталират лесно и бързо и можете да си осигурите достъп до тях от всяко мобилно устройство с помощта на приложението tpCamera. Разполагат с функция за разпознаване на движение и шум и изпращат известия по телефон, за да могат потребителите да са винаги наясно с това, което се случва в наблюдаваната зона. В допълнение, NC230 разполага и с нощно заснемане. Двата модела ще бъдат на налични за продажба от месец юли 2016 на цени 115 лв с ДДС за NC219 и 119 лв с ДДС за NC230.

Свързани по време на ваканция

За потребителите, които се нуждаят от постоянна интернет връзка, която да споделят с приятели, но без да жертват батерията на телефоните си, MiFi рутерът M7300 е най-модерният 4G LTE вариант. M7300 е съвместим с всички честоти 4G и скорост за сваляне до 150Mbps. Устройството разполага с 2000mAh батерия, осигурява свързаност до 10 часа и споделяне на връзката с до 11 устройства (10 Wi-Fi + 1 жично). Устройството разполага с microSD слот за карта до 32GB за безпроблемно безжично споделяне на снимки, филми и музика с приятели. В същото време устройството може да се използва и за свързване на настолен компютър към 4G мрежата, чрез използването на MicroUSB порт. Рутерът може да се управлява директно от смартфон или таблет с IOS и Android през приложението tpMiFi. По този начин потребителят може да ограничава трафика и да контролира достъпа до мрежата на свързаните устройства и може да изпраща файлове  от/към microSD картата. Продуктът е наличен и е с препоръчителната цена 239.00 лв. с ДДС.

За потребителите, които предпочитат вълнуващи почивки с висококачествено аудио и приятели, преносимите тонколонки Groovi Ripple с са идеалното решение със своята 4W мощност, технология RealSound и до 4 часа самостоятелна работа. Колонките могат да бъдат свързани към смартфон или всякакво друго мобилно устройство чрез технологията Bluetooth 4.0 и осигурявят обхват на аудиото до 20 метра. Колонките могат да бъдат закупени на цени от 89 лв с ДДС.

TP-LINK осигурява на своите клиенти постоянна консултанска и техническа поддръжка. Можете да се свържете с нашите консултанти на телефонен номер : +4 031 1011290 или като ползвате услугата Live Chat на страницата
www.tp-link.ro ;  от понеделник до петък, в интервала 10:00h- 19:30h. В извън работно време, потребителите могат да попълнят следния формуляр http://www.tp-link.ro/support/contact или да изпратят имейл на support.ro@tp-link.com


###

За TP-LINK: TP-LINK е глобален доставчик на продукти за SOHO & SMB мрежи и No.1 в света доставчик на WLAN и широколентови CPE устройства. Продуктите на TP-LINK се разпространяват в повече от 120 страни и стигат до десетки милиони клиенти. TP-LINK доставя многократно награждавани мрежови продукти - безжични адаптери, ADSL, рутери, суичове, IP камери, Powerline адаптери, принт сървъри, медия конвертори и мрежови карти за потребители от цял свят. Оповавайки се на доверието на десетки милиони потребители, TP-LINK си поставя за цел да достигне до топ 3 световни производители на мрежово оборудване. В България официалните дистрибутори на TP-LINK са Ланком България и Виртуална Зона.

За Контакти:
yordanka.yanusheva@smartpoint.ro

Източник: http://smartpoint.ro/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.3961