Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Технологии

Вземи в gLOG
07 Юли 16, 10:41 / Автор: Proximity Sofia за Samsung
Приложението S Health с нови фитнес функции
С над 150 милиона потребители по света, приложението S Health на Samsung помага на хората по-добре да управляват здравето си и да проследяват своя фитнес прогрес. Последната актуализация на S Health беше представена заедно с премиерата на Gear Fit2*, като сега приложението предлага повече възможности и функции, с които спортуването е по-забавно, а фитнес целите са по-лесно постижими.
София, 06 юли 2016 г. – С над 150 милиона потребители по света, приложението S Health на Samsung помага на хората по-добре да управляват здравето си и да проследяват  своя фитнес прогрес. Последната актуализация на S Health беше представена заедно с премиерата на Gear Fit2*, като сега приложението предлага повече възможности и функции, с които спортуването е по-забавно, а фитнес целите са по-лесно постижими.

Фитнесът вече е забавление
За да ви мотивира да бъдете по-активни, S Health добавя състезателен елемент към вашия фитнес режим, благодарение на функцията „Together“.

Концепцията на "Step Challenges" ви дава възможност да създавате индивидуални състезания със своите приятели. Просто изберете приятел, когото да предизвикате, изберете цел (брой стъпки), създайте име за вашето предизвикателство и изпратете поканата.

Вие може да бъдете първият, постигнал целта, като следите броя на стъпки си и този на вашия опонент. В случай, че изоставате, S Health ще ви алармира за нужния брой стъпки, за да поведете в резултата. „Step Challenges“ ви носи непосредствено чувство на удовлетворение, а статуса на всички ваши предизвикателства може да проследявате на новото носимо устройство Gear Fit2.

В допълнение, функцията “Steps Leaderboard” позволява на потребителите да сравняват резултатите си както със своите приятели, така и с останалите потребители на S Health по цял свят. Класацията предоставя показателите от последните седем дни - включително средния брой стъпки, изминато разстояние и изгорени калории - в сравнение с другите потребители.

Най-добрата организация
Актуализацията на S Health включва и по-бърз и лесен начин за записване на показателите от различни активности. Благодарение на функцията „Detect Workouts“, приложението автоматично разпознава и регистрира активности, като бягане, каране на колело или ходене, които продължават повече от 10 минути.

Персонализирането на началното табло на S Health е изключително лесно, като сега включва две отделни секции. Различните активности са отделени от общите здравни показатели, като тегло и дневен прием на кофеин. Списъкът с активностите включва повече от 40 разновидности – от въртене на обръч до лицеви опори и йога.

За по-обобщен преглед, актуализираната секция „My page“ проследява седмични активности на потребителите, като показва в детайли постигнатите резултати през седмицата, както и получените награди и  компилация от най-добрите лични постижения. Благодарение на натрупаните данни, приложението препоръчва цели, които да бъдат постигнати в бъдеще.

Бързо и прецизно измерване на сърдечния ритъм
Вие можете бързо да измерите своя сърдечен ритъм, където и когато пожелаете, без да стартирате приложението S Health. След като активирате функцията “Quick Measure”**, просто поставете пръст върху сензора за измерване на пулса и обърнете устройството с дисплея надолу, за да приключи замерването.

S Health може да бъде свален от Google Play Store или Samsung Galaxy Apps. Приложението е съвместимо с всички Samsung смартфони след Galaxy S3, както и избрани други Android устройства***.


*Gear Fit2 е съвместим със смартфони, които оперират с Android OS 4.4 или по-висока версия и имат над 1.5BG RAM.

**Quick Measure оперира с Android 6.0 и не е съвместим с Galaxy S5 и Alpha.

*** Последната актуализация на S Health е съвместима с Galaxy S6, Note 5 и S7.


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. Водещи сме и в пространството на Internet of Things с отворената платформа SmartThings, широко портфолио от умни устройства и проактивно сътрудничество с различни индустрии. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт 
news.samsung.com.

За Контакти:Надя Богданова

nadya.bogdanova@proximtysofia.com

Източник:
www.proximitysofia.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1157