Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

Вземи в gLOG
06 Юли 16, 10:51 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
ОББ с ново мобилно приложение за бързо, сигурно и удобно банкиране в движение
Новото приложение се казва UMobile и е налично както за Android, така и за iOS
Клиентите на ОББ вече могат да банкират в движение с новото приложение на банката – UMobile. Нововъведението е предназначено за физически лица и осигурява бърз, удобен и сигурен достъп до справки за ползвани от потребителя банкови продукти и до най-популярните и често използвани банкови трансакции.

Едни от най-удобните функционалности на UMobile, които ще улеснят значително неговите потребители в ежедневието им, са възможностите за плащане на битови сметки през приложението, както и опцията за активиране и деактивиране на притежаваните от клиента карти.

Възможност за извършване на справки и трансакции през UMobile имат клиентите на ОББ, които са активирали своето Електронно банкиране. Влизането в електронния им профил през UMobile, е сведено до две лесни стъпки – да въведат своя потребителски номер (или верифицирания от тях  имейл) и  да въведат паролата си за е-банкиране.

UMobile предлага и обща банкова информация за достъпа до която не се изисква регистрация и вход. Само при отваряне на приложението всеки потребител може да се запознае с банкоматите и клоновете на ОББ, с обменните валутни курсове, както и да използва кредитни калкулатори. От секция „Информация“ могат да се прочетат актуални новини, основна информация за продукти и промоции на банката и  препоръки за сигурност при работа с приложението. Разбира се, при всяко отваряне на UMobile са на разположение контакти за връзка с банката.

Приложението на ОББ - UMobile може да бъде изтеглено напълно безплатно, като то е разработено за операционните системи Android (4.4 или по-висока версия) и iOS  (8 или по-висока версия).

Повече информация за UMobile и неговите удобства могат да бъдат намерите на страницата на приложението в сайта на ОББ - 
https://www.ubb.bg/individual-clients/elektronni-kanali-za-bankirane-individual-clients/umobile-mobilnoto-bankirane-na-obb .

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1319