Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

21 Юли 16, 10:51 / Автор: Тим ВИЖЪН България
Тим ВИЖЪН България внедри система за управление на бизнеса в Чистота Балкани
Проектът включва внедряване на ERP система с модули Покупки, Склад, Продажби и Счетоводство
Българската компания за бизнес софтуер Тим ВИЖЪН България завърши успешно проекта по внедряване на система за управление на бизнеса в предприятието за управление и обработка на отпадъците Чистота Балкани. Тим ВИЖЪН България е една от първите български компании за внедряване на бизнес софтуерни решения, реализирала стотици успешни проекти за производствени предприятия, търговски вериги и други видове клиенти. Чистота Балкани от своя страна се занимава с управление на всякакви типове отпадъци, включително и опасни такива. Компанията работи както с големи търговски вериги, така и с всякакви други организации, нуждаещи се от управление на големи обеми отпадъци.

Проектът включва внедряване на система за управление на бизнеса от клас ERP (Enterprise Resource Planning), включително модулите Покупки, Склад, Продажби и Счетоводство. Освен това екипът на Тим ВИЖЪН България е разработил за клиента специални функционалности за обслужване на курсове на камиони, както и за следене на контейнери. Системата автоматизира бизнес процесите във всички бази на Чистота Балкани в различни градове на страната, като те работят отдалечено, използвайки приложението Remote Desktop.

„Спецификите на дейността на Чистота Балкани, както и разрастването на бизнеса на компанията през последните години наложиха внедряването на система за управление на бизнеса, която да бъде изцяло съобразена с конкретните изисквания на клиента. Това включваше и създаването на редица доработки, отговарящи на конкретните необходимости на тяхната дейност. За нас е радващо, че в лицето на екипа ни Чистота Балкани откри надежден партньор, способен да реализира толкова комплексен проект“ - заяви Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране на Тим ВИЖЪН България.

За Контакти:
http://www.team-vision.bg/

Източник:
http://www.team-vision.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0988