Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

19 Юли 16, 10:54 / Автор: Pulsar
Какво играе българският геймър през 2016 година
Pulsar предоставя статистика на най-успешните заглавия у нас от началото на годината
Ако попитаме десет геймъра кои са най-популярните игри в България към днешна дата, има реален шанс да получим десет различни отговора. Предпочитанията са разнообразни и варират според възрастовата група, пола и личните вкусове. Специализираната верига за продажба на компютърни и видеоигри Pulsar Games хвърля светлина по въпроса, публикувайки собствена класация Топ 10 на най-продаваните гейм заглавия у нас от началото на 2016 година.

10. Battlefield 4
Какво представлява: Военен екшън от първо лице
Платформи: PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4
Защо е толкова популярно заглавие: Battlefield е легенда на мултиплеър фронта, а според феновете, Battlefield 4 е най-доброто издание в серията, което все още предлага главозамайваща визия и най-динамичните онлайн битки в жанра. Реално, единствената игра, която може да детронира Battlefield 4 в момента е … предстоящият Battlefield 1, който излиза на 21 октомври тази година.

9. The Division
Какво представлява: Екшън ролева игра от трето лице
Платформи: PC, Xbox One, PlayStation 4
Защо е толкова популярно заглавие: Мрачна атмосфера, иновативен геймплей и тотално непредвидими сблъсъци насред руините на постапокалиптичния Манхатън. The Division следва успешната формула на хита Destiny, но – предвид продажбите – видимо допада повече на българските играчи.

8. Minecraft
Какво представлява: Уникална пъзел игра с практически пълна свобода на действие
Платформи: Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita; PC версията се разпространява единствено в дигитален формат и не е включена в предоставената статистика
Защо е толкова популярно заглавие: Minecraft е абсолютен феномен, който на практика предоставя цял един свят, който е изцяло под ваш контрол. Единствените ограничения при тази игра са границите на собственото ви въображение.

7. Uncharted 4
Какво представлява: Екшън ролева от трето лице
Платформи: PlayStation 4
Защо е толкова популярно заглавие: Uncharted 4 е флагмана на Sony и най-добре оцененият от критиката ексклузив (ексклузивен продукт) за PlayStation 4. Цялата поредица в момента се съревновава за първенство по популярност в жанра с легендата Tomb Raider, въпреки далеч по-късния си старт (първият Tomb Raider излиза през 1996 година, а първият Uncharted – през 2007-ма). Конкретно четвъртата част, благодарение на фотореалистичната си визия и брилянтната режисура, към днешна дата е заглавието, което най-отчетливо размива разликите между игра и високобюджетен холивудски хит.

6. Overwatch
Какво представлява: Мултиплеър екшън от първо лице
Платформи: PC, Xbox One, PlayStation 4
Защо е толкова популярно заглавие: Новият франчайз на Blizzard се превърна в един от най-популярните онлайн екшъни в света, броени дни след премиерата си, защото балансира перфектно между достъпност, тактическа дълбочина и луд екшън. Ако си търсите мултиплейър игра, Overwatch е заглавието, чиито сървъри гарантирано са и ще бъдат препълнени с хора с години напред.

5. World of Warcraft: Battlechest

Какво представлява: Масивна онлайн ролева игра
Платформи: PC
Защо е толкова популярно заглавие: В пиковите моменти, играчите на WoW са достигали до 12,5 милиона в световен мащаб. World of Warcraft остава най-живият и пълнокръвен онлайн свят в историята на гейминга, цели 11 години след премиерата си, a успешният Battlechest пакет включва основната игра и всичките експанжъни към нея без предстоящия Legion.

4. Counter-Strike: Global Offensive
Какво представлява: Мултиплеър екшън от първо лице
Платформи: PC
Защо е толкова популярно заглавие: Започнал пътя си към гейминг сцената като мултиплеър допълнение към Half-Life, Counter-Strike е сред най-обичаните и играни заглавия в България. Същото, прочее, важи и в световен мащаб, защото Counter-Strike: Global Offensive все още е задължителна част от всяко уважаващо себе си събитие в рамките на Електронните спортове.

3. FIFA 16
Какво представлява: Футболен симулатор
Платформи: PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4
Защо е толкова популярно заглавие: Още от дебюта си през 1993 година, серията се радва на неустоимото за феновете съчетание от изпреварила времето си визия и официален лиценз на международната федерация ФИФА. Ако някой иска да повтори футболните емоции от негов любим мач или да промени резултата – FIFA 16 е логичният избор. Поне до излизането на FIFA 17 в края на септември, което неминуемо ще промени тази класация.

2. Grand Theft Auto V
Какво представлява: Екшън от трето лице
Платформи: PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4
Защо е толкова популярно заглавие:  Последната част на категорично най-популярния, разнообразен и полиран до блясък екшън на нашето време, логично е едно от най-любимите заглавия на българския геймър. Grand Theft Auto V е игра, в която буквално можете да се изгубите, благодарение на огромния и изпипан в детайли отворен свят. Очаква ви и мултиплеър, който може да бъде описан единствено като „колосален“.

1. Diablo III
Какво представлява: Екшън ролева игра
Платформи: PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4
Защо е толкова популярно заглавие: Blizzard винаги са били на почит в България и феноменалната популярност на Diablo III във всичките му версии го доказва. Непрестанните ъпдейти, страхотното разнообразие от умения и оръжия, съчетани с уникалния онлайн режим и възможността до четири човека да играят на една конзола са солидно доказателство, че тази популярност е заслужена.

За Контакти:
http://pulsar.bg/

Източник: http://pulsar.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1168