Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Туризъм

17 Юли 16, 10:57 / Автор: Българско круиз общество
Круиз корабите подминават Ница
Отменени са визитите на корабите и бреговите екскурзии за пасажерите по Френската Ривиера
След терористичната атака на 14 юли 2016 г. круизните кораби извършващи маршрути в близост до Френската Ривиера прекратиха визитите и бреговите екскурзии за своите пасажери в района на Ница, Франция. Ето последната информация от основните круиз линии:

MSC Cruises

В изявление от MSC обявиха, че "круиз линията предлага на своите пасажери или да анулират бреговите си екскурзии при пълно възстановяване на заплатените суми или да променят плановете си за туровете." В допълнение отбелязват, че "към момента не са налице обстоятелства от страна на местните сили за сигурност, които да правят това задължително."

Celebrity Cruises и Royal Caribbean

Анулирани са посещенията на два кораба в Ница: Navigator of the Seas и Celebrity Constellation. И двата кораба ще заместят визитите си с ден по вода. Решението е взето след консултации с отдела по сигурността в централата в Маями, САЩ. В изявление се казва, че "ще продължим да следим ситуацията във Франция отблизо и ще информираме клиентите или техните туристически агенти ако е необходимо да се направят допълнителни промени по вече оповестени маршрути. Дали ще спираме в Ница или не е въпрос който пряко касае сигурността на нашите пасажери и екипаж."

Holland America

А изявление на Holland America се казава, че "Holland America Line извършва пет бергови екскурзии до района на Ница от Монте Карло, където следващата ни спирка е на 21 юли. Наблюдаваме събитията отблизо и при промяна на туровете за Ница ще информираме пасажерите направили резервации."

Norwegian Cruise Line (NCL)

От NCL обявиха, че са анулирали всички брегови екскурзии до Ница и са въвели увеличени мерки за сигурност на всичките си кораби приставащи в портове във Франция. В допълнение се казва, че "оказваме помощ на колегите от централата, екипажа и гостите с близки в Ница. Корабите не осъществяват турове в Ница по време на инцидента."

За Българското Круиз Общество:

Българското круиз общество е неправителствена организация, подпомагаща информираността на българските пасажери, медии, туроператори и туристически агенции, за достиженията и текущото състояние на световната круиз индустрия. Към асоциацията сътрудничат обучени и акредитирани круиз експерти от Асоциацията на круиз линиите във Великобритания, чиято цел е да следят тенденциите и да дават препоръки на клиентите от България при избора на най-подходящото пътешествие като продукт, време на пътуване, дестинация и пазарни условия.

За Контакти:Илиян Иванов

Председател
Българско круиз общество
cruise@cruise.bg,  0888-508-199

Източник: http://cruise.bg/%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B8%D0%B7-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1309