Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Банки и финанси

16 Юли 16, 11:03 / Автор: United Partners
Mastercard премахва бариерите пред дигиталните плащания – дава на потребителите свободата да пазаруват посредством различни устройства и канали с Masterpass
Mastercard е първата мрежа, която предоставя изцяло дигитална платежна услуга през различни канали с Masterpass
Mastercard представи основата за бъдещето на търговията – важен крайъгълен камък за индустрията – с новата глобална услуга за дигитални плащания Masterpass.

Това усъвършенствано решение дава възможност на потребителите да не търсят друга, освен собствената им доверена банка, за да извършват бързи, лесни и сигурни дигитални плащания – посредством различни устройства и канали – където и да пожелаят да пазаруват – било то онлайн, в приложение, а сега и в магазини с безконтактни ПОС терминали. Mastercard е първата мрежа, която предоставя изцяло дигитална платежна услуга през различни канали за потребители, банки-издатели на карти и търговци, възползвайки се от най-модерните методи за сигурност на плащането, които съществуват понастоящем.

Masterpass от Mastercard улеснява ежедневните плащания
От закупуването на билет за влака, за пътуване до работа, та до разделянето на сметката на самата маса в ресторанта и закупуването на хранителни стоки с едно докосване на телефона в магазина или запазване на самолетни билети онлайн, Masterpass опростява процеса на плащането.

Masterpass е достъпен при стотици хиляди търговци онлайн и  през приложения, включително Masabi, Office Depot и ParkMobile. Потребителите могат да използват Masterpass в повече от пет милиона търговски локации в 77 държави, които приемат безконтактно плащане, вкл. BJ’s Wholesale Club. Възможността за безконтактно плащане ще се предостави първо на собствениците на устройства с Android в САЩ.
Търговците, които ще приложат Masterpass в близките месеци са Saks.com, Lord и Taylor.com и приложението The Cheesecake Factory.

Чрез банката или издателят на карти, които сте избрали
Само Masterpass позволява на партниращите издатели на карти, да предоставят персонализирано, брандирано за съответната банка решение за изцяло цифрово плащане. Над 80 млн. сметки ще могат автоматично да ползват услугата, чрез партньорите издатели, когато тя бъде лансирана глобално.

Усъвършенстваната функционалност за цифрово плащане помага на издателите да диференцират съществуващи продукти, включително мобилни приложения за банкиране, като интегрират функционалности за цифрово плащане и нови услуги като сигнали за покупка и плащане с точки.

Първите партньори, подкрепящи подобреното изживяване с Masterpass, включват Ally Bank, Associated, Bank of America, Bank of the West, BMO Harris Bank, Capital One, Central Bank, Citi, Fifth Third Bank, First Hawaiian Bank, First Tech Federal Credit Union, Key Bank, People’s United Bank, Security Services Federal Credit Union, SunTrust and Virginia Credit Union. Чрез добавяне на различни нива на услугите, включително токенизация с идентификация и верификация на картодържателите, Masterpass използва най-съвременните методи за сигурност, за защита на потребителите от измами.

Пускането на усъвършенствани Masterpass решения от издателите на карти в САЩ ще започне по-късно този месец. Европа и Близкият Изток/Африка ще бъдат следващите пазари, където ще видим в действие интегрираното решение Masterpass, до края на 2016 г.. Допълнителното разпространение на усъвършенстваната услуга Masterpass в Северна Америка, Европа, Латинска Америка и Карибския басейн, Близкия Изток и Африка и Азиатско-тихоокеанския регион ще продължи и през 2017 г.

„С милиарди картодържатели по целия свят, работим с издателите на карти, за гарантиране предоставянето на дигитална основа, която подкрепя очакванията на потребителите за по-познато и сигурно плащане, както сега, така и в бъдеще“, каза Крейг Восбург, Президент на MasterCard за Северна Америка. „Разширяването на Masterpass представлява важна еволюция на нашата работа. Съвместяваме интелигентността и наблюденията, генерирани от решенията за дигитални плащания, за да обхванем широк спектър от видове пазаруване при различни търговци и да отговорим на нуждите на потребителите.“

Развиване на идентичността на марката
Дигитализацията на търговските процеси и засилената свързаност на потребителите е двигател за дигитална трансформация, която ще осигури безпроблемни начини на плащане. Като отражение на готовността ни и на оптимизма ни за тази трансформация, въвеждаме еволюция на идентичността на марката – опростена, осъвременена и оптимизирана за все по-дигиталния свят. Идентичността започва с нова марка и въздейства в цялостно нова система на дизайна, която ще доведе до прогресивен, изтънчен, приобщаващ израз на марката на всяка точка за плащане по света.

„Mastercard е една от тези уникални марки, които мигновено се разпознават по целия свят“, заяви Раджа Раджаманар, Главен директор Маркетинг и комуникации. „За да процъфтяваме в този нов дигитален свят, където бизнесът се движи по-бързо от всякога, искаме да се модернизираме и да издигнем марката чрез дизайн, който е изчистен и елегантен, но безспорно е Mastercard.“

Eволюиралата идентичност на марката, включваща най-всеобхватната система за дизайн на марката, въвеждана глобално от Mastercard досега, ще бъде включена във всички Mastercard продукти, комуникации и преживявания, стартирайки с Masterpass следващия месец и сред всички останали  Mastercard продукти от началото на тази есен.

За Masterpass
Визията на Masterpass е да подкрепя всички форми на търговия, за откликване на най-широк спектър плащания при различни търговци и нужди на потребителите. Masterpass съхранява цялата информация за плащанията, включително данните за карти, както на Mastercard, така и на платежни мрежи, информация за доставката, както и предпочитания за плащане, на едно удобно, безопасно място. С Masterpass, можете да плащате онлайн или в приложения на търговци, като просто натиснете бутона Masterpass и се удостоверите, за завършване на трансакцията. В магазина, просто докоснете, за да платите при търговци, позволяващи безконтактни плащания, и продължете по пътя си. Masterpass използва и най-съвременните методи за сигурност на плащанията днес, включително токенизация, която гарантира защитата на информацията.

Masterpass позволява на издателите на карти да проектират и разработват свои собствени брандирани решения за цифрови плащания чрез Masperpass API и SDKs, докато търговците могат да ги използват за улесняване на онлайн плащанията и плащанията с мобилни приложения .
Услугата Masterpass в момента е достъпна на 33 пазара в световен мащаб, с планове за разширяване на още три до края на годината. Моля, посетете 
www.masterpass.com, за списък на търговците, приемащи плащания с Masterpass онлайн и в приложения, а търговците, които приемат такива плащания в магазин са изброени тук.

За Mastercard
Mastercard (NYSE: MA), 
www.mastercard.com, е глобална платежна и технологична компания. Ние работим с най-бързата в света мрежа за обработване на плащания, като свързваме потребителите, финансовите институции, търговците, правителствата и компаниите в над 210 държави и територии. Продуктите и решенията на Mastercard правят ежедневните дейности като пазаруването, пътуването, управлението на бизнеса и финансите по-лесни, по-сигурни и по-ефективни за всички. Последвайте ни в Туитър на @MasterCardNews, присъединете се към разговора в блога  Cashless Conversations Blog  и се абонирайте за последните новини.

За Контакти:
nikol.breicheva@united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0104