Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Образование

Вземи в gLOG
15 Юли 16, 11:07 / Автор: Crossroads Bulgaria
Преподавател в сферата на продажбите предлага въвеждане на образование по търговски умения
В българската образователна система днес няма нито едно учебно заведение, което да е специализирано в сферата на продажбите и никой не може да получи диплома за средно или висше образование в тази област
В българската образователна система днес няма нито едно учебно заведение, което да е специализирано в сферата на продажбите и никой не може да получи диплома за средно или висше образование в тази област. Тази тенденция води до редица негативи за икономиката и за обществото ни като цяло и е причината специалистът и преподавател в областта на продажбите Стоян Тасев да предложи промени в образованието, свързани с въвеждане на обучение по продажби.

„Липсата на обучени кадри в тази сфера понижава значително конкурентоспособността на българския бизнес, както и на младите хора, завършващи университети и вливащи се в пазара на труда. Продажбите са от ключово значение за развитието на всяка компания и днес се намираме в парадоксалната ситуация този тип критични за бизнеса кадри да се изграждат в самите компании и от никой университет да не можеш да намериш подготвени специалисти. Освен това проблемът има не само бизнес, а и обществени измерения, защото способността да продаваш е свързана също с качества като самоувереност, убедителност, комуникативност и много други ключови способности. Обучавайки повече млади хора в областта на продажбите, ние ще създадем не просто добри търговци, а ще възпитаме по-пълноценни личности с по-силен характер и по-добре подготвени за предизвикателствата на живота“ - посочва Стоян Тасев.

Самият той е преподавател по продажби и умения за преговаряне, който съчетава теоретичните познания в тази сфера с богат практически опит от редица собствени бизнес начинания. Работил е на всички нива на продажбите, започвайки от продавач на щанд, преминавайки през ръководител на търговски екипи и достигайки до развитието на успешен собствен бизнес, в чиито продажби Тасев заема ключова роля. Повече информация за него е достъпна на адрес: 
http://stoyantasev.com/.

За да се промени негативната тенденция с липсата на подготвени кадри по продажби, Тасев предлага обучението в областта да бъде въведено под формата на отделни лекционни курсове в университетите и средните училища с икономическа насоченост, както и да бъде създадено поне едно учебно заведение, фокусирано в сферата на продажбите. Специалистът вижда също и възможности за въвеждане на обучение по търговски умения при свободно – избираемите форми на образование.
За Контакти:
http://stoyantasev.com/

Източник:
http://stoyantasev.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1