Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

Вземи в gLOG
15 Юли 16, 11:08 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Максим Бехар – „Бизнес лидер на годината“, а фирмата му – най-креативен офис
Максим Бехар спечели Първо място в категория „Бизнес лидер на годината“ на годишните награди на b2b Media. Компанията му M3 Communications Group, Inc. взе награда за най-креативно офис пространство. На церемонията, която се състоя вчера в Capital Fort, бяха връчени отличия в 19 категории на водещи компании от българския бизнес. „Бизнес лидер на годината“ е значимо признание за мен, което може да получи само този, който има силен екип до себе си. Благодаря на целия екип на М3 Communications Group, Inc. за професионализма и подкрепата. Поздравявам и b2b Media за инициативата да отличи интересните бизнес проекти на 2016 г.“, каза Максим Бехар. През миналата година Бехар получи престижната награда Stevie за най-добър мениджър в света. На тазгодишните награди на Българската асоциация на PR агенциите M3 Communications Group, Inc. стана PR Агенция №1 за 2016. Максим Бехар е включен в изданието Global PR Power Book 2016 на авторитетния британски седмичник PR Week, което представя водещите световни PR експерти. Той има още десетки световни и български награди, преподава в редица университети и участва в конференции и форуми за модерния PR и социалните медии по цял свят.
Максим Бехар спечели Първо място в категория „Бизнес лидер на годината“ на годишните награди на b2b Media. Компанията му M3 Communications Group, Inc. взе награда за най-креативно офис пространство. На церемонията, която се състоя вчера в Capital Fort, бяха връчени отличия в 19 категории на водещи компании от българския бизнес.

„Бизнес лидер на годината“ е значимо признание за мен, което може да получи само този, който има силен екип до себе си. Благодаря на целия екип на М3 Communications Group, Inc. за професионализма и подкрепата. Поздравявам и b2b Media за инициативата да отличи интересните бизнес проекти на 2016 г.“, каза Максим Бехар.

През миналата година Бехар получи престижната награда Stevie за най-добър мениджър в света. На тазгодишните награди на Българската асоциация на PR агенциите M3 Communications Group, Inc. стана PR Агенция №1 за 2016. Максим Бехар е включен в изданието Global PR Power Book 2016 на авторитетния британски седмичник PR Week, което представя водещите световни PR експерти. Той има още десетки световни и български награди, преподава в редица университети и участва в конференции и форуми за модерния PR и социалните медии по цял свят.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0969