Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Търговия

Вземи в gLOG
15 Юли 16, 11:13 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
BILLA отвори 4-ти магазин в Русе
Общият брой на магазините в страната вече е 104
Най-новият супермаркет BILLA бе официално открит вчера в гр. Русе на ул. „Тулча“ 19. Разнообразният продуктов асортимент и удобната локация в близост до Младежкия парк са само част от предимствата на четвъртия магазин на веригата в крайречния град. В официалното прерязване на лентата на новия обект участваха Ивайло Петров, Директор Продажби на BILLA България, и Иван Григоров, заместник-кмет „Хуманитарни дейности“, Община Русе.

Наред с високото качество на продуктите и услугите, предлагани във всички магазини на BILLA в България, супермаркетът ще предложи на своите посетители и грил зона за месни и безмесни грил специалитети. Всеки ден те ще бъдат приготвяни на място от опитните готвачи на веригата. През горещите летни дни клиентите на магазина ще имат възможност да се освежат и с прясно изцедени фрешове.

„Щастлив съм, че откриваме 4-ти пореден магазин в Русе. Както във всичките ни търговски обекти в цялата страна, така и тук, в най-новия BILLA магазин, ще предложим високо качество на достъпни цени. Радвам се, че нашите клиенти оценяват високо това и избират да пазаруват всеки ден именно в BILLA“, каза Ивайло Петров, Директор Продажби на BILLA България.

Преди месец българските потребители отредиха 3 златни медала за най-високо качество на BILLA България. Отличията са за „Пресни плодове и зеленчуци“, „Прясно месо“ и програмите за лоялност на веригата. Това показаха резултатите от независимото проучване QUDAL – QUality meDAL в България, проект на швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH), която присъжда отличия въз основа на независимо пазарно проучване.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.0695