Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

Вземи в gLOG
12 Юли 16, 11:19 / Автор: ERP.BG
АКТ Софт АД е най-новият партньор на ERP.BG
Двете компании ще разработват съвместно решение за управление на логистични паркове и транспортни фирми
Българската софтуерна компания ERP.BG стартира партньорски отношения с дългогодишната технологична компания АКТ Софт. Припомняме, че ERP.BG развива национална партньорска програма в три направления – продажба на разработените от нея системи за управление на бизнеса, тяхното внедряване, както и разработка на вертикални, уеб и мобилни приложения, съвместими с тях. Днес тя вече има няколко десетки партньора от различни български градове и в множество икономически сектори.

Новият партньор, който има дългогодишен опит в сферата на интегрираните системи за управление на бизнеса, ще работи съвместно с 
ERP.BG и в трите направления. Още през 1992 г. АКТ Софт става първият дистрибутор на Microsoft в България, а от 2000 г. започва да предлага и решенията на компанията за управление на бизнеса. Днес екипът на АКТ Софт има експертиза във всички сфери на бизнес софтуера, включително ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence) и е в партньорски отношения с някои от най-големите софтуерни разработчици в световен мащаб.

„След осем години членство в Европейския Съюз, ако българските фирми искат да са конкурентни, собствениците и мениджърите трябва да са осъзнали, че използването на ERP система е толкова задължително за техния успех, колкото и наличието на Office пакет. ERP не е само софтуерно решение – това е начин на бизнес мислене, планиране и управление, начин на комуникация, бизнес култура, прозрачност за клиентите, партньорите и пазара” - заяви Лилия Радева, управител на АКТ Софт

АКТ Софт разполага със собствен екип за внедряване на бизнес софтуер, който ще предлага и внедрява решенията на 
ERP.BG. Освен това разработчиците на компанията ще създават и доработки към ERP системата EnterpriseOne на ERP.BG.

Двете компании планират да разработят съвместно и комплексно вертикално решение за управление на логистични паркове и транспортни фирми (Интелигентна система за планиране и управление на ресурсите за интермодален и мултимодален транспорт), което ще е базирано на EnterpriseOne и на създадената от АКТ Софт собствена система за транспортни фирми. Целта е с новото решение двете фирми да отговорят на нуждата от цялостна система за управление на транспортни компании, както и на целите на европейската програма „Марко Поло“ за намаляване на обема на шосеен превоз на стоки по пътната инфраструктура на държавите, членки на ЕС и създаване на по-екологична и устойчива транспортна среда. В този контекст новата система ще оптимизира работата на транспортните компании, подпомагайки ги при избора на оптимизиран и най-подходящ (екологичен) тип транспортни услуги.

“EnterpriseOne ERP ни хареса като идеология на софтуера. Това е една модерна мобилна система. Впечатли ни модулът за обединени комуникации и това, че е изцяло SaaS – базирана“ - сподели още Лилия Радева.

„Act Soft е една от най-разпознаваемите компании на българския софтуерен пазар, която през годините се е наложила като локален партньор на множество утвърдени глобални доставчици на софтуер. Включването на
ERP.BG в портфолиото на компанията е едно признание за постигнатото от екипа ни през последните години и е показателно за успеха на нашата национална партньорска програма“ - сподели Наталия Футекова, управляващ партньор на ERP.BG.”

За Контакти:
http://erp.bg/

Източник:
http://erp.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0993