Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Банки и финанси

Вземи в gLOG
25 Юли 16, 09:48 / Автор: United Partners
Мисия Лятна ваканция: Да следваш сърцето си, а не картата
Masterdcard стартира нова кампания с промоционални оферти и допълнителни предимства при плащане с карти в България и чужбина
Според резултатите от проучването MasterIndex 2016, проведено по поръчка на Mastercard сред над 1000 български картодържатели, почти 60% от анкетираните тази година  ще почиват на българското Черноморие, докато 31% ще предпочетат планината. Данните показват още, че през последните няколко години все повече българи предпочитат да прекарват лятната си почивка в чужбина – през 2016 г. 26% от респондентите са заявили, че планират ваканцията си извън страната.

Помните ли последния път, когато решихте да заминете на почивка в чужбина? Да, със сигурност е било приятно, но няма как да забравите всички проблеми, с които сте се сблъскали в подготовката за пътуването. Трябваше да закупите достатъчно сръбски динари, за да платите тол-таксите, за да заредите с гориво и да си вземете обяд. А помните ли часовете, прекарани в стрес, опитвайки се да изчислите точно колко хърватски куни ще са ви необходими за 5-дневния престой в Дубровник?

Според данните от MasterIndex 2016 близо 40% от българските картодържателите плащат само в кеш по време на престоя си в чужбина, а 25% от тях броят банкноти, дори когато правят резервации за пътуването. За всички тези хора гореспоменатата стресова ситуация е действителност. Да не забравяме и загубите при обмяната на пари в чейнджбюрата – нещо, което може да се избегне при плащането с карта.

Именно с идеята да направи летните моменти още по-приятни, Mastercard дава началото на нова промоционална кампания. Тя започва през юли и ще продължи дори до края на годината за някои от предложенията, с които  Mastercard ще предостави безценни изживявания на своите потребители.

Това лято за притежателите на карти Mastercard граници не съществуват. Компанията окуражава българите да се забавляват повече и да забравят за ежедневните грижи по време на почивката си като последват сърцето си, а не картата. Обединявайки сили с десетки партньори от България, Хърватия, Босна и Херцеговина и Черна гора, Mastercard предоставя на своите картодържатели лято, изпълнено с безценни моменти.

Всеки път когато притежател на карта Mastercard или Maestro плаща в някой от партньорите на компанията на територията на тези четири държави, той ще получава промоционални оферти и допълнителни предимства за широк спектър от услуги.

„С автентичната си природа, богата и стара култура и отличаващо се гостоприемство,  Адриатическите и Балканските страни стават все по-популярни дестинации сред запалените пътешественици.  Щастливи сме, че ще можем да осигурим още по-приятни изживявания на всички ентусиасти с приключенски дух, като им предлагаме специални бонуси при нашите многобройни партньори – хотели, ресторанти, спортни и туристически услуги и други. Например, с вашата Mastercard, вие получавате 10% отстъпка при използване на рент-а-кар услуги в Босна или пък подарък бутилка вино при плащане на нощувка в  хотел в Черна гора“, отбелязва  Ваня Манова, регионален мениджър на Mastercard за България и Македония.

Независимо дали сте решили да акостирате в Свети Влас или на остров Муртер, дали ще се потопите в историята на двореца на Диоклециан в Сплит, или ще се разходите из градините на двореца в Балчик – на тези места, както и на много други из България, Хърватия, Черна гора и Босна и Херцеговина, ви очакват специални бонуси и привилегии от Mastercard. От вас се изисква единствено да оставите сърцето си да ви води. Или както Mastercard казва: Да следваш сърцето си, а не картата е безценно!

Потърсете още информация относно кампанията на 
www.Mastercard.bg/summer  и се насладете на лято, изпълнено с безценни моменти.

За Контакти:United Partners

Източник: United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4752