Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Технологии

Вземи в gLOG
25 Юли 16, 11:11 / Автор: Samsung
Безжичните слушалки Gear IconX вече в България
Samsung Electronics обяви, че слушалките Gear IconX, които бяха представени заедно с фитнес гривната Gear Fit2 през юни, вече са налични на българския пазар.
София, 25 юли 2016 г. – Samsung Electronics обяви, че слушалките Gear IconX, които бяха представени заедно с фитнес гривната Gear Fit2 през юни, вече са налични на българския пазар. Устройството се отличава с изцяло безжичен дизайн, пулсомер и самостоятелен музикален плеър, за да предложи на потребителите ново фитнес изживяване.

Samsung Gear IconX осигурява лекo, удобно и сигурно прикрепване с три различни размера на слушалките (L, M и S), които могат да се активират само чрез поставяне на накрайниците в ушите. Когато поставите и двете слушалки, устройството се активира автоматично, за което Ви известява и функцията Voice Guide.

Потребителите могат да слушат музика като свържат слушалките със смартфона си или друго устройство, коeто поддържа Bluetooth, но основното предимство на Gear IconX е самостоятелният музикален плейър. Слушалките разполагат с вградена памет за съхранение на до 1000 песни.

В допълнение, Samsung Gear IconX разполага с USB кабел и кутия за зареждане, с която потребителите могат както да зареждат, така и да съхраняват слушалките. Кутията за зареждане разполага и с още една функция – прехвърляне на музикални файлове. Когато я свържете с Вашия Galaxy смартфон чрез USB кабела и стартирате приложението Samsung Gear, Вие можете да управлявате музикалните настройки и да добавяте песни.

Когато започнете тренировката, просто леко докоснете слушалката и музиката автоматично ще започне, като блокира околните звуци, за да достави оптимално музикално изживяване. С две докосвания по слушалките музикалният плеър превключва на следващата песен, а с три – към предишната. Звукът се управлява с движения на пръста нагоре или надолу по тъчпада. Когато се налага да имате ясна представа за обкръжаващата Ви среда, лесно можете да включите режима Ambient Sound на Gear IconX, с който ще чувате околните звуци.

Вие можете да стартирате програмата за проследяване на физическата си активност, като докоснете и задържите пръста си върху тъчпада на Gear IconX. След като пробягате 1 км, устройството ще Ви даде информация за показатели като изминато разстояние, скорост, време, сърдечен ритъм и изгорени калории. Благодарение на приложението Samsung Gear, можете да изберете колко често и каква информация за тренировката да получавате.

Gear IconX разпознава автоматично два режима на движение – бягане и вървене – и е съвместим с приложението S Health, за да предложи цялостен набор от препоръки, свързани със здравето, проследяване на показателите и други функционалности.

В допълнение, ако получите съобщение или известие, докато сте с Gear IconX, слушалките Ви алармират и ги четат за Вас. Към момента, функцията Voice Guide е налична за петнадесет различни езика. Вие можете да отговаряте на входящи обаждания като използвате една от двете слушалки. Ако свържете устройството с Вашия смартфон, ще можете да измерите сърдечния си ритъм.

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. Водещи сме и в пространството на Internet of Things с отворената платформа SmartThings, широко портфолио от умни устройства и проактивно сътрудничество с различни индустрии. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт 
news.samsung.com.

За Контакти:02 865 11 38

Източник: https://goo.gl/xhMcHw

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1592