Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
27 Юли 16, 20:12 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Нов проект за ценителите на удобството и стила в градска среда
Alba Apartments е най-новият голям и луксозен жилищен проект в процес на реализация и строеж в София.
Alba Apartments е най-новият голям и луксозен жилищен проект в процес на реализация и строеж в София. Комплексът се намира в уютния кв. „Изгрев“, в непосредствена близост до Ловен парк, басейн и тенис кортове, на пешеходно разстояние от Борисова градина и бърз достъп с автомобил до центъра на столицата.
Проектът се изпълнява от строително-инвестиционната компания BLD Homes, а неин ексклузивен брокер е компанията за луксозни имоти Unique Estates. Сградата е проектирана от студио „Танков“ по най-съвременни стандарти за енергоефективно строителство и в унисон с архитектурния стил на престижния район.
„Alba Apartments е част от новите жилищни проекти в София, интересът към които се увеличава значително през последната половин година. Клиентите търсят по-големи апартаменти с две или три спални. Качествените нови сгради, снабдени с модерни технологии и с енергийно-ефективно изпълнение, се реализират на пазара буквално за седмици“, сподели Весела Илиева, изпълнителен директор на Unique Estates.
Alba Apartments включва 101 апартамента с модерен дизайн, всички с южно изложение, красива панорама към Витоша и свободна пространствена перспектива пред себе си. Сградата ще има собствена детска площадка и прилежащи зони за отдих, а за да се гарантира сигурността в комплекса е планиран контролиран достъп на посетителите. Друго предимство на комплекса са предвидените 84 подземни паркоместа и 72 гаража, които надхвърлят значително изискванията за обезпечаване на автомобилния парк.
„Ексклузивността на локацията с лимитиран брой парцели за реализация на жилищни проекти, но с изключителни предимства като централно местоположение, отлична инфраструктура и красива градска среда, прави Alba Apartments още по-интересен за клиентите. Там купуват хора на средни и високи мениджърски позиции, три- и четиричленни семейства, за които е приоритет както достъпът до места за отдих и почивка като зелени зони и паркове, така и възможността за активен начин на живот като тенис кортове и басейни, каквито районът на комплекса предлага“, допълни г-жа Илиева.
Проектът е в процес на реализация със заложен план за придобиване на Акт 16 до октомври 2017 г. Към момента 30% от жилищата са купени на зелено, а останалите апартаменти са обект на сериозен клиентски интерес.
За BLD Homes:
BLD Homes е строително-инвестиционна компания, част от холдинга AG Capital. Тя е специализирана в изграждането, продажбата и управлението на качествени жилищни проекти в София. Портфолиото на компанията включва сгради, съобразени с всички стандарти на висококачественото модерно строителство. Част от нейните проекти са жилищна сграда „Какао“ в ж.к. „Младост“ 1А, Sophie Apartments в сърцето на София, Domino Apartments в ж.к. „Дружба“ 2, „Метличина“ в ж.к. „Гоце Делчев“.
Повече за BLD Homes може да откриете на: 
http://bldhomes.bg/
Повече за Alba Apartments може да видите на: 
http://alba.bldhomes.bg/
За Unique Estates:
Unique Estates е създадена през 2006 г. като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления – luxury и executive. Работи с клиенти в луксозния и корпоративния сегмент и вече 10 години е безспорен лидер на пазара на ексклузивни имоти. Unique Estates е част от най-големия холдинг в България, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти – AG Capital. Компанията е партньор на Christie's International Real Estate – най-голямата международна мрежа от брокери в света, специализирана в маркетинг и продажба на луксозни имоти.
Повече за Unique Estates може да откриете на: 
http://www.ues.bg/

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.101